Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Varastotyöntekijäksi Espooseen

Työpaikat / Varastotyöntekijäksi Espooseen

Varastotyöntekijäksi Espooseen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö itsellesi pitkäaikaista varastoalan työpaikkaa? Haluatko päästä tekemään monipuolisesti töitä varastolla? Oletko juuri sinä etsimämme huippu henkilö?

Etsimme kokoaikaisia varastotyöntekijöitä asiakkaamme varastoon. Kyseessä on viihtyisä ja lämmin varasto, joka sijaitsee Espoossa Kehä 3 varrella. Töitä tehdään vuoroviikoin kolmessa vuorossa kello 6–20 välillä. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena Baronalle, mutta työssä pärjäävällä ja viihtyvällä henkilöllä on erinomainen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme kirjoille.

Työtehtäväsi pitävät sisällään:

-Keräilyä tabletilla sekä modernilla varastoautomaatilla

-Tavaran lastausta ja purkua

-Trukkityöskentelyä

-Hyllytystä

Katsomme aikaisemman kokemuksen varastolta eduksi, mutta tärkeintä meille on löytää motivoitunut ja reipas henkilö. Varastolla on käytössä työntömastotrukki sekä vastapainotrukki, mutta näihin tarjoamme kattavan perehdytyksen, joten et tarvitse aiempaa kokemusta trukeista. Työ pitää sisällään satunnaisia asiakaspalvelutilanteita, joten työssä pärjäämisen edellytyksenä on sujuva suomen kielen taito.

Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Työt on mahdollista aloittaa helmikuun 2021 aikana, mutta paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.