Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Keittiömestari Mauritzbergin linnaan kesäksi 2021

Työpaikat / Keittiömestari Mauritzbergin linnaan kesäksi 2021

Keittiömestari Mauritzbergin linnaan kesäksi 2021

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Vantaa Espoo Hotelli- ja ravintola-ala Mauritzberg Golf & Marina AB

Haemme nyt keittiömestaria Mauritzbergin linnaan kesäkaudeksi 2021. Linna sijaitsee rannikolla, Norrköpingin kunnan alueella Ruotsissa.

Haluatko viettää kesän uniikissa ympäristössä Ruotsissa?

Haemme nyt keittiömestaria Mauritzbergin linnaan kesäsesongin ajaksi. Työt alkavat huhtikuun alussa ja kestävät noin 10. lokakuuta asti. Mauritzbergin linnan vieraat tulevat nauttimaan mahtavista merenrantamaisemista, tapahtumista sekä golfaamaan linnan ympäristössä. Linnassa järjestetään kesäaikana myös paljon häitä ja muita juhlia.

Keittiömestarina vastaat keittiön operatiivisesta toiminnasta kolmen hengen keittiötiimin kanssa. Vastaat ruokatuotteen toteutuksesta sekä sen suunnittelusta muun tiimisi kanssa. Vieraille tarjoillaan aamiainen sekä kolmen ruokalajin illallinen, joka kuuluu pakettiin ja jonka he varaavat etukäteen. Bistrossa on tarjolla kotiruokalounas, jonka vieraat voivat ostaa halutessaan. Bistro on myös auki muille asiakkaille.

Ymmärrät keittiömestarin roolissa ruoan laadun tärkeyden, mutta myös tehokkaan liiketoiminnan toteuttamisen. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta sesonkiravintolasta tai erilaisten projektien toteuttamisesta. Hallitset laadukkaan tapahtumien järjestämisen kuin myös maukkaan husmanskostin valmistamisen. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin hotellin johdon kuin myös salin kanssakin. Olet sosiaalinen persoona, joka pystyy toimimaan luontevasti salin puolellakin. Ruotsin kieli on vaatimuksena roolissa toimiseen. Keittiössä työskentelykielenä käytetään englantia.

Mitä sinulle on tarjolla?

  • Uniikki ympäristö ja puitteet työskennellä sekä mahdollisuus toteuttaa laadukasta ruokatuotetta
  • Kilpailukykyinen palkkaus
  • Edullinen majoitus linnan alueella
  • Loistavat vapaa-ajanvietto mahdollisuudet lähiympäristössä
  • Ammattitaitoinen tiimi ympärilläsi auttamassa ja tukemassa työssäsi

Mikäli sinua kiinnostaa sesonkityö hieman erilaisessa ympäristössä, niin laita pikimmiten hakemusta tulemaan ja anna kuulua itsestäsi lisää!

Voit tutustua paremmin linnaan tästä linkistä:

https://mauritzberg.se