Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lajittelija metalli- ja elektroniikkatuotteiden pariin Kivikkoon

Työpaikat / Lajittelija metalli- ja elektroniikkatuotteiden pariin Kivikkoon

Lajittelija metalli- ja elektroniikkatuotteiden pariin Kivikkoon

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Helsinki Teollisuus/tuotanto

Oletko motivoitunut ja reipas työnhakija, joka etsii itselleen pitkäkestoista työpaikkaa? Etsimme asiakkaallemme Helsingin Kivikkoon metalli- ja elektroniikkatuotteiden lajittelijoita pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen päivävuoroon.

Työsuhteen kesto on 12 kuukauden määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme kirjoille. Työtä tehdään päivävuorossa klo 8:00-16:00 (7,5h/pvä).

Työtehtävät koostuvat pääasiassa elektroniikkajätteen lajittelu- sekä purkutehtävistä. Lisäksi työhön kuuluu muita esimiehen osoittamia työtehtäviä. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen. Työ- ja perehdytyskielenä on suomi.

Toivomme sinulta vastaavaa työkokemusta sekä kokemusta trukilla ajamisesta. Tärkeintä on kuitenkin kova ja reipas asenne työntekoa kohtaan.

Mikäli haluat päästä työskentelemään monipuolisissa lajittelutehtävissä, niin haethan paikkaa heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa antaa tommi.puustinen@barona.fi.