Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Kehityspäällikkö, Talouden vaativat kehitystehtävät

Työpaikat / Kehityspäällikkö, Talouden vaativat kehitystehtävät

Kehityspäällikkö, Talouden vaativat kehitystehtävät

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö Pankki/rahoitus/vakuutus Kuntarahoitus Oyj

Liity huomisen tekijöihin.

Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimmista luottolaitoksista. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Meidän työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoita. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla.

Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, avoimuus ja vastuullisuus. Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa viihdytään.

Kuntarahoituksen toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa.

Haemme nyt Talous-toimintoomme vastuulliseen tehtävään kokenutta

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ (Talouden vaativat kehitystehtävät)

Tuet Kuntarahoituksen Laskenta ja viranomaisraportointi -yksikön toimintaa laaja-alaisella laskennan ja raportoinnin prosessien, parhaiden käytäntöjen ja sääntelyn (mm. IFRS, CRR/CRD) asiantuntemuksella. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat mm. osallistuminen yksikön edustajana erilaisiin konsernin kehityshankkeisiin sekä johtaa laskennan ja viranomaisraportoinnin prosessien, sääntelyhankkeiden sekä taloudellisen raportoinnin kehittämiseen liittyviä hankkeita ja työkokonaisuuksia. Vastuihisi tulee kuulumaan myös erikseen sovittavia säännöllisiä tilinpäätökseen ja laskentaan liittyviä tehtäviä. Tulet olemaan keskeinen osa motivoitunutta 17 hengen Laskenta ja viranomaisraportointi -yksikköä.

Toimit myös vanhempainvapaan ajan Taloustoiminnon kehityspäällikkönä, jonka tehtäviin kuuluu mm. varmistaa, että toiminnolla on ajantasainen lyhyen ja pitkän aikavälin kehityssuunnitelma ja että toiminnon kehityshankkeiden suunnittelu ja toteutus on laadukasta. Tuet myös Talouden johtoa kehityssuunnitelmien tavoitteiden saavuttamisessa sekä osallistut Talouden edustajana koko konsernin kehittämistä koordinoivien yhteistyöryhmien toimintaan.

Tehtävässäsi raportoit Laskenta ja viranomaisraportointi -yksikön johtajalle. Taloustoiminnon kehityspäällikön roolissa raportoit kuitenkin suoraan talousjohtajalle.

Tutustu Kuntarahoitukseen ja Taloustoimintoomme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM)
  • useamman vuoden vahvaa kokemusta vaativista talouden, riskienhallinnan tai sääntelynseurannan tehtävistä
  • vahvaa osaamista talouden prosesseista (ml. tilinpäätösprosessi) sekä sääntelystä (IFRS rahoitusstandardit, CRR/CRD vakavaraisuuskehikko)
  • aiempaa kokemusta prosessien kehittämisestä ja muutosjohtamisesta sekä vahvoja verkostoitumis-, yhteistyö- ja vaikuttamistaitoja
  • analyyttista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • projektinhallintataitoja
  • vahvoja tietoteknisiä taitoja
  • erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään aidosti merkityksellistä kehitystyötä jatkuvasti kehittyvässä, kansainvälisessä ympäristössä. Kehityspäällikön tehtävässä pääset hyödyntämään paitsi vahvaa talouden osaamistasi myös vuorovaikutus- ja muutosjohtamiskykyjäsi. Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta asiantuntijayritystä, jossa ihmiset viihtyvät ja ongelmia ratkotaan yhdessä. Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus sekä avoimuus ja olemme määrittäneet yhdeksi vastuullisuustyön tavoitteeksi henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämisen. Visiomme on olla asiakkaidemme tärkein rahoituskumppani. Rakennamme vastuullisilla periaatteilla parempaa tulevaisuutta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tutustu paremmin Kuntarahoitukseen

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuuden vastuullista Kuntarahoitusta!

Kiinnostuitko?

Kiinnostaako sinua työskentely Suomen kolmanneksi suurimmassa rahoituslaitoksessa? Jos vastasit kyllä, lähetä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta aivan viimeistään 18.1.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sanna Minkkiseen ti 12.1. klo 9-11 tai to 14.1. klo 13-15, p. +358 44 033 4356 tai sähköpostitse sanna.minkkinen@barona.fi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki