Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tietoliikenne- ja tietoturva-asiantuntija

Työpaikat / Tietoliikenne- ja tietoturva-asiantuntija

Tietoliikenne- ja tietoturva-asiantuntija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki IT/tietoliikenne DNA Oyj

Tule meille työkaveriksi DNA:n tietoliikenteen ja tietoturvan ammattilaisten joukkoon. Lupaamme sinulle mielenkiintoisen roolin menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa kehittymiseesi.

Haemme Yritysdatapalveluihin Helsinkiin

Tietoliikenne- ja tietoturva-asiantuntijaa

DNA:n Yritysdatapalvelut -osastolla tuotamme kattavia tietoliikenne- ja tietoturvapalveluita yritysasiakkaillemme. Meille on yrityksenä tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Haemme nyt tietoturvapalvelut hyvin hallitsevaa teknistä asiantuntijaa. Olet meille ihanteellinen hakija, kun olet työskennellyt tietoliikennetehtävissä vähintään parin vuoden ajan. Olet kerryttänyt osaamista joiltakin seuraavista osa-alueista:

  • IP-verkkojen toiminta
  • Seuraavan sukupolven palomuuripalvelut
  • SD-WAN -ratkaisut
  • BGP-reititys
  • VPN-etäkäyttöpalvelut
  • Enterprise WLAN -ympäristöt (kontrolleripohjaiset, pilvihallitut)
  • Lähiverkkojen autentikointiratkaisut (802.1x)

Kaikkea sinun ei tarvitse osata valmiiksi, sillä panostamme vahvasti osaamisesi jatkokehittämiseen esimerkiksi koulutusten, sertifiointien sekä myös haastavuudellaan palkitsevien työtehtävien kautta.

Teknisen osaamisen lisäksi työskentelet luontevasti englannin kielellä. Soveltuvat tietoliikennesertifikaatit ja aiempi kokemuksesi asiakasrajapinnassa luetaan eduksesi.

Teemme DNA:lla töitä mutkattomasti. Meillä saat tilaa tehdä töitä omalla tyylilläsi ja kannustamme sinua tekemään päätöksiä. Meillä saat työskennellä laajasti eri teknologioiden parissa sekä itsenäisesti että ryhmässä. Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle työpisteen hyvien liikenneyhteyksien varrelta Helsingin Käpylän DNA-talosta, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi ohejisen linkin kautta 17.1.2021 mennessä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen DNA:lle. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Senior Recruiter Saila Karonen, saila.karonen@barona.fi.