Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Avoin hakemus Kokkolan alueelle

Työpaikat / Avoin hakemus Kokkolan alueelle

Avoin hakemus Kokkolan alueelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kokkola Asiakaspalvelu/palvelu Teollisuus/tuotanto Toimistotyö Barona Pohjanmaa Oy

Etsitkö töitä Kokkolan alueelta? Haemme jatkuvasti osaajia erilaisiin tehtäviin mm. teollisuuden, asiakaspalvelun, elintarvikealan, logistiikan, kaupan ja ravintola-alan pariin.

Etsitkö töitä esimerkiksi välivuodeksi, toisen työn/opintojen oheen tai onko etsinnässä pidempiaikaiset työt? Kiinnostavatko keikkahommat? Mikäli etsit töitä Kokkolan alueelta, ja meillä ei ollut avoinna juuri nyt täysin sinulle osuvaa tehtävää, niin voit jättää meille avoimen työhakemuksen.

Kerrothan hakemuksessasi minkä tyyppisistä tehtävistä olet kiinnostunut ja millaista kokemusta/osaamista sinulta löytyy. Kerro myös tarkemmin siitä, etsitkö keikkatyötä vai kokoaikaista pidempää hommaa ja millaisella aikataululla voisit aloittaa työt. Näin osaamme paremmin huomioida hakemuksesi juuri sinua kiinnostaviin tehtäviin. Mikäli meille tulee avoimeksi työpaikka, johon hakusi ja osaamisesi voisivat sopia, niin olemme yhteydessä sinuun puhelimitse.

Hakeminen on helppoa, kun olet kerran luonut meille profiilisi, sillä kaikki tietosi ovat uudelleen käytettävissä, kunnes päätät poistaa tietosi. Muistathan kuitenkin, että avoin hakemus ei ole koskaan aivan sama asia, kuin hakeminen suoraan valitsemaasi tehtävään. Seuraathan siis aktiivisesti avoimia työpaikkojamme myös jatkossa ja jätät hakemuksen, mikäli huomaat sopivan työpaikan avautuvan!

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.