Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Materiaalinohjaajia Sandvikille Tampereelle

Työpaikat / Materiaalinohjaajia Sandvikille Tampereelle

Materiaalinohjaajia Sandvikille Tampereelle

Hakuaika päättyy 18.01.2021

Tampere Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne Sndvik mining and construction

Sandvik on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Tampereen tehtaalla valmistetaan avolouhintalaitteita, tunnelinporauslaitteita, kaivos- ja tuotantoporauslaitteita sekä pultituslaitteita.

Haemme Sandvikin Tampereen tehtaalle tuotanto-organisaatioon määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin aktiivisia ja ammattitaitoisia materiaalinohjaajia. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Tehtäväsi

Työskentelet kaivoslaitteiden valmistuslinjan tukena keräillen ja toimittaen komponentteja kokoonpanijoille. Työskentely tapahtuu nykyaikaisessa tuotantoympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia. Tehtäviisi kuuluvat myös tavaranvastaanotto sekä purku- ja lastaustyöt. Tehtaalla on automaattihyllyjä mutta työtä tehdään myös perinteisen malliin korkeakeräilynä. Työskentely tapahtuu vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

Osaamisalueet

• Kokemusta varastotyöskentelystä ja toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä

• Trukinajotaitoa

• Tietotekniikan perustaitoja sekä halua opetella uusien ohjelmien ja sovellusten käyttöä

• Asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja sujuvaa suomen kielen taitoa

• Vuorotyövalmiutta

• Logistiikka-alaa tukeva koulutus ja/tai kokemusta logistiikkatoiminnoista valmistavassa teollisuudessa katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä tukea ammattitaitoiselta tiimiltä. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus. Tampereen tehdas sijaitsee Myllypurossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haethan tehtävää Baronan sivujen kautta mahdollisimman nopeasti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan 2021 tammi-helmikuun mittaan.