Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Tuotantoinsinööri

Työpaikat / Tuotantoinsinööri

Tuotantoinsinööri

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kemi Teollisuus/tuotanto Stora Enso Oyj

Stora Enso on toiseksi suurin paperinvalmistaja Euroopassa. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja laaja tuotevalikoima sekä painotuotteisiin että toimistokäyttöön. Asiakkaat hyötyvät Stora Enson laajasta ensi- ja kierrätyskuidusta valmistetusta paperivalikoimasta sekä vahvasta toimialakokemuksesta, osaamisesta ja asiakastuesta.

Haemme nyt tuotantoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Veitsiluotoon paperitehtaalle.

Tuotantoinsinöörinä vastaat muun muassa tuotannon tehostamiseen, työsuojeluun ja koeajoihin liittyvistä projekteista. Toimit myös käyttöpäälliköiden sijaisena sekä kemikaalivastaavan rooleissa. Lisäksi vastaat prosessien turvallisuudesta, tehokkuudesta, taloudellisuudesta, toimintavarmuudesta ja laadusta, toimien myös koulutusvastaavana.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin koulutusta, mielellään prosessitekniikan tai puunjalostuksen saralta. Toivomme, että olet luonteeltasi innokas, positiivinen sekä jämäkkä. Tuotantoinsinöörinä sinun on omattava hyvät ryhmä-, yhteistyö ja vuorovaikutustaidot. Motivoituneena ja itseohjautuvana persoonana kykenet sekä itsenäiseen että tiimissä työskentelyyn, pitäen myös työturvallisuutta ensiarvoisen tärkeänä. Lean-työkalujen tuntemus katsotaan myös eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä monipuolisten ja vastuullisten tehtävien parissa.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää 15.1.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Janne Sihvo, janne.sihvo@storaenso.com, p. 040 821 7263

Jos työtehtävän vastaanottaminen edellyttää hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, sisältää tarkastus myös huumausainetestin.

Kemissä sijaitseva Veitsiluodon tehdas kuuluu Stora Enson Paper-liiketoiminta-alueeseen. Kolmen paperikonelinjan, sellutehtaan, hiomon, arkittamon ja sahan muodostaman integraatin vuosituotantokapasiteetti on yhteensä 810 000 tonnia toimistopapereita ja päällystettyjä aikakauslehtipapereita sekä 160 000 m3 sahatavaraa. Sellutehtaan 375 000 tonnin vuosituotanto käytetään toimistopapereiden raaka-aineeksi. Veitsiluodon tehdas on noin tuhannen ihmisen työpaikka, heistä noin 620 työskentelee Stora Enson palveluksessa.

Seuraa meitä

Instagram @storaensoworld

Facebook www.facebook.com/storaenso/

LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

You are the opportunity. Liity joukkoomme.

www.storaenso.com/careers