Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

RESEARCH CONSULTANT, Barona Teollisuus Oy

Työpaikat / RESEARCH CONSULTANT, Barona Teollisuus Oy

RESEARCH CONSULTANT, Barona Teollisuus Oy

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Vantaa Henkilöstöhallinto/rekrytointi Tekniikka Barona Teollisuus Oy

Haemme pieneen ja tehokkaaseen Barona Engineering -tiimiimme uutta vahvistusta rooliin, jossa tulet olemaan merkittävä tekijä teknisen alan ammattilaisten ja talenttien etsimisessä eri rooleihin. Tämän lisäksi sinun on mahdollista vetää omia rekrytointiprojektejasi sekä olla mukana todella laaja-alaisesti eri rekrytointialan tehtävissä. Tiimimme työskentelee joustavasti etänä, Helsingin keskustan toimistossa sekä Vantaan Tikkurilassa kauppakeskus Dixin toimistotiloissa.

Mitä tulet tekemään?

Olemme teollisuustoimialan asiantuntija-, päällikkö-, ja johtotason rekrytointeihin sekä henkilöstöpalveluihin erikoistunut yksikkö ja toimimme osana Barona Teollisuutta. Tiimissämme pääset näkemään Suomen ja sitä kautta koko maailman teollisuuden kokonaiskuvaa sekä tietenkin osallistumaan hyvin monipuolisesti erilaisiin rekrytoinnin tehtäviin. Pääasiallisina tehtävinäsi ovat:

  1. Suorahaku/research. Tuet rekrytointiprosessejamme löytämällä teollisuustoimialan parhaat osaajat asiakkaidemme eri toimeksiantoihin. Tutustut ja teet markkinakartoitusta, etsit toimeksiantoihin soveltuvimmat osaajat sekä käyt heidän kanssaan kartoituskeskusteluita.

  2. Rekrytointiprosessien hoito. Halutessasi sinulla tulee myös olemaan omia toimeksiantojasi, joista vastaat aina asiakkaan tarpeen kartoittamisesta rekrytointipäätöksissä tukemiseen.

  3. Muut mahdolliset tehtävät. Tuemme toisiamme ja puhallamme aina yhteen hiileen. Tämä tarkoittaa toisten auttamista erilaisissa tilanteissa, eli välillä rutiininomaisiinkin työtehtäviin tarttumista. Tiimissämme ”kaveria ei jätetä”.

Mitä toivomme sinulta?

Soveltuaksesi tehtävään toivomme sinulta kokemusta suorahakujen research -prosessien hoitamisesta kokonaisuudessaan. Emme kuitenkaan edellytä aiempaa kokemusta teknisten roolien rekrytoinneista, kunhan sinulta löytyy halua ja mielenkiintoa perehtyä niihin. Myyntihenkisyys on suuri etu toiminnassamme, sillä olet yhteydessä niin asiakkaisiin kuin myös työnhakijoihin ja ehdokkaisiin. Viihdyt joukossamme, mikäli olet avoin ja hoidat työsi sen vaativalla vakavuudella, kuitenkin aina pieni pilke silmäkulmassa – huumori näyttelee nimittäin isoa roolia tiimissämme. Koulutuksen puolesta toivomme sinulta joko kaupallisen tai teknisen puolen koulutusta (alempi tai ylempi korkeakoulututkinto). Sinulla tulisi myös olla vahva suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen sekä sujuva englannin kielen taito.

Miksi meille töihin?

Baronalla vallitsee vahva vastuun ja vapauden kulttuuri. Työaikasi on joustava eikä kukaan vahdi olkapääsi takana työskentelyäsi, vaan vastaat itse töittesi etenemisestä. Huolehdimme myös osaamisesi ajankohtaisena pitämisestä erilaisilla koulutuksilla, joihin sinun on mahdollista osallistua. Saat myös ruoka- ja liikuntaedun sekä monipuolisia etuja lähistön liikkeissä.

Yleisesti ottaen työyhteisömme on todella rento – työskentelemme avokonttorissa, eikä näin ollen kenenkään työhuoneen ovi ole koskaan lukossa. Tämä pätee myös työskentelyyn tiimissämme: pidämme sparrailusta keskenämme ja autamme toisiamme mieluusti, niin työhön kuin myös työn ulkopuoliseen elämään liittyvissä asioissa. Tiimistämme löytyy mm. urheiluun, liikuntaan ja ravitsemukseen liittyvää asiantuntemusta puhumattakaan muusta kulttuurista.

Työ itsessään antaa loistavan mahdollisuuden päästä tutustumaan erilaisiin yrityksiin sekä asiantuntijatehtäviin niin suomalaisissa kuin myös kansainvälisissä teollisuuden yrityksissä. Tämän lisäksi pidämme huolen, että kasvat rekrytointien ja suorahakujen moniottelijaksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (0408374019), tavoitettavissa 4.1.2021 klo 14-15 ja sen jälkeen torstaisin klo 13-14.