Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Web / Cloud Developer (with a growth hacking mindset)

Työpaikat / Web / Cloud Developer (with a growth hacking mindset)

Web / Cloud Developer (with a growth hacking mindset)

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki IT/tietoliikenne Kiva Helsinki Oy

Kiva on Suomen nopeimmin kasvavia analytiikkaan ja digitaaliseen markkinointiin erikoistuneita yhtiöitä. Yhtiön laajentuessa kotimaisilla ja Skandinaavisilla markkinoilla haemme kasvumme tueksi Web / Cloud Developeria.

Työssäsi web / cloud developerina pääset osaksi kokenutta digimarkkinoinnin ja analytiikan tiimiämme rakentamaan parhaita mahdollisia digitaalisia ratkaisuja asiakkaillemme.

Millaista työtä tulet meillä tekemään?

Toimit asiantuntijana osana analyytikoista ja digimarkkinoinnin konsulteista koostuvia tiimejämme. Rooliisi kuuluu:

  • Uusien toiminnallisuuksien ohjelmointi / implementointi asiakkaidemme web-sivuille analyytikkojemme suositusten pohjalta.
  • Kampanjasivustojen ja laskeutumissivustojen toteuttaminen ja kehittäminen.
  • Markkinoinnin ja mittauksen työkalujen tekninen implementointi (mm. Google Analytics, Tag Manager, Optimize, Data Studio).
  • Julkaisujärjestelmien kanssa työskentely (tyypillisesti Drupal ja WP)
  • Yhtiömme Google Cloud / BigQuery palveluiden kehittäminen ja pilotointi asiakkaillemme.

Web-kehityksessä käytössäsi ovat modernit JavaScript frameworkit mm. NodeJS, React. Pääset myös työskentelemään ja kehittämään yhtiömme palveluita Google Cloudin ja BigQueryn osalta, joista molemmat ovat olennainen osa strategiaamme.

Miksi Kiva?

Kivalla työpäivääsi mahtuu web-kehityksen lisäksi muutakin kuin nettisivujen koodausta tai ylläpitoa.

Meillä pääset työskentelemään erilaisissa asiakkuuksissa ja osallistumaan teknisen analytiikan, testauksen ja digimarkkinoinnin työkalujen kehitykseen ja implementointiin. Kollegasi ovat alan ehdottomia ammattilaisia - kivoja tyyppejä!

Kiva-mallimme ansiosta työt voi tehdä työpäivässä ilman ylitöitä. Laskutusasteemme on jokaisella konsultilla maltillinen, joka jättää vähintään yhden päivän viikossa muulle kuin asiakastyölle. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen ja osaamisen myötä kehittyvän ansiotason. Kivat henkilöstöedut, kuten ilmainen HSL:n AB-matkakortti, lounasetu ja kuntosali, kuuluvat mukaan pakettiin.

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Kampin metroaseman läheisyydessä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Laine, puhelimitse +358 43 82 44189 tai sähköpostitse mikko.laine@barona.fi.