Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Palveluintegraatiopäällikkö

Työpaikat / Palveluintegraatiopäällikkö

Palveluintegraatiopäällikkö

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki IT/tietoliikenne Kuntarahoitus Oyj

Oletko IT-palveluhallinnanprosessien kokenut osaaja ja intohimoinen kehittäjä? Ratkaisukeskeinen osaaja, joka pystyy vastaamaan prosesseista ja niiden kehittämisestä? Ymmärrät myös IT-palveluiden haasteet sekä palveluiden ja ratkaisujen elinkaariajattelun?

Etsimme nyt Teknologiapalvelut toimintoon Palveluintegraatiopäällikköä.

Palveluintegraatiopäällikkö

Palveluintegraatiopäällikkönä olet IT-palvelunhallintaprosessien, IT-palveluiden järjestämisen ja kehittämisen keskiössä monitoimittajaympäristössä. Tulet toimimaan yksikössä, joka vastaa IT-palveluista, laadusta ja niiden kehittämisestä.

Palveluintegraatiopäällikkönä toimit aktiivisesti IT –palvelunhallinnanprosessien kehittämisessä ja IT-palveluiden järjestämisestä. Vahvuutesi on kommunikaation selkeys – ymmärrät toimintaympäristön tarpeita sekä vaatimuksia ja tulkkaat ne sujuvasti IT-palvelunhallinnanprosesseiksi. Olet ratkaisukeskeinen ja osallistut toiminnan suunnitteluun oman vastuualueesi osalta. Osallistut myös palveluhallinnan toteutukseen ja vastaat mm. palvelutasojen raportoinnista.

Menestyäksesi roolissa

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta erilaisista IT-palveluhallinnan tehtävistä. Tämä on loistava mahdollisuus sinulle, joka olet etsimässä urallesi seuraavaa askelta. Olet kiinnostunut erityisesti prosessien kehittämisestä ja haluat kehittää niitä yhdessä sidosryhmien kanssa. Arvostamme ServiceNow -alustaan tai muihin palveluhallintajärjestelmiin liittyvää kokemusta. Nykyistä tiimiä vahvistaisi erityisesti osaaminen ja kokemus konfiguraation-, tietämyksen- tai käyttövaltuuksien hallinnasta.

Rahoitustoimialan tunteminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Panostamme henkilöstön kehittämiseen, joten sinun on mahdollista kehittää toimialaosaamistasi myös työn kautta.

Toivomme, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit tiiviissä yhteistyössä sujuvasti yli yksikkörajojen. Olet työskentelytavoiltasi aktiivinen tiimipelaaja ja nautit projektiluontoisesta työskentelystä. Olet ulospäinsuuntautunut ja positiivinen kehittäjä. Toimit luontevasti myös kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja kommunikoit englannilla sujuvasti.

Kuntarahoituksessa pääset osaksi menestyvää ja ketterää finanssialan yritystä, jossa pääset ottamaan vastuuta ja voit vaikuttaa oman työpaikkasi kehittämiseen ja omaan kehittymiseesi. Meillä on hyvä yhteisen tekemisen meininki: sitoudumme täysillä työhön ja sen tavoitteisiin, huomioimme onnistumiset ja viihdymme yhdessä. Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan rahoitustalon tulevaisuuden kehitykseen ja työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa tiimissä. Tarjoamme rahoitusalan kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lue lisää tulevista kollegoistasi sekä millainen työpaikka ja työyhteisö Kuntarahoitus oikein on!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 17.1.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Laine, Tech Recruiter sähköpostitse mikko.laine@barona.fi.