Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Keittiömestari

Työpaikat / Keittiömestari

Keittiömestari

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Lahti Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Erilaiset tapahtumat luovat jokaiselle työpäivälle omanlaisensa twistin, ja ravintolat muokkautuvat kunkin tilaisuuden luonteen mukaisesti. Monipuolisuus, yllätyksellisyys ja vauhdikkuus ovatkin tapahtumaravintoloiden suola. Jos viihdyt edellä mainitussa ympäristössä ja haluat osaksi kasvavaa sekä uutta organisaatiota niin, tämä on sinun paikkasi!

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Toimit Keittiöpäällikön oikeana kätenä ja vastaat kaikkien toimipisteiden operatiivisesta toiminnasta. Kehität jatkuvasti uutta ja pidät huolen siitä että työvuoroissa on oikeat ihmiset oikeilla paikoilla sekä kaapeissa on tavaraa, mistä kokkisi pystyvät loihtimaan mitä ihmeellisimpiä herkkuja.

Ketä haemme?

-Sinua, joka seuraat trendejä jatkuvasti ja olet aina valmis oppimaan uutta.

-Osaat räätälöidä erilaisia Menuja isoihin ja pieniin tilaisuuksiin.

-Omaat hyvät organisointikyvyt ja tarvittaessa pystyt hyppäämään asemalle kuin asemalle.

-Inventaariot, omavalvonta, tilauksien teko hoituvat sinulta jo rutiinilla

-Olet määrätietoinen ja itsevarma oman tiimisi johtaja

-Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavasta esimiestehtävästä sekä kokemusta tapahtumatalossa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle;

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja ehdottomasti monipuolista työtä, tasokkaan ja uniikin työympäristön sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työtuntien ollessa 112,5h/3vkoa. Töitä tehdään klo 7-17 välisenä aikana sekä ajankohtaisten tapahtumien mukaan.

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme, taitava ja ammattitaitoinen organisoija, haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat tammikuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä