Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Hoiva-alan osaajia keikkatyöhön

Työpaikat / Hoiva-alan osaajia keikkatyöhön

Hoiva-alan osaajia keikkatyöhön

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Joensuu Terveydenhuolto/sosiaaliala

Hoiva- ja hoitoalan yritykset painivat koronapandemian vuoksi kasvavassa työntekijätarpeessa. Barona tarjoaa apua niihin tehtäviin, joissa vaaditaan hoiva- tai hoitoalan ammattilaista tai hoiva-avustajaa.

Haemme asiakkaillemme sote-alan ammattilaisia, kuten lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia hoiva- ja hoitoalan eri tehtäviin Pohjois-Karjalan alueelle.

Kartoitamme mahdollisuutesi työllistyä ja tarjoamme soveltuvia ja kiinnostuksesi mukaisia työtehtäviä, joita voit tehdä halusi mukaan yksittäisinä keikkavuoroina tai pidempinä ajanjaksoina.

  • Työ soveltuu erinomaisesti alan opiskelijoille tai jo valmistuneille, jotka etsivät keikkaluontoista työtä
  • Työ on tavallisimmin vuorotyötä viikon jokaisena päivänä
  • Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen
  • Työtehtävät edellyttävät suomen kielen taitoa ja aiempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä

Kerro meille avoimesti tilanteestasi, niin kartoitamme Sinulle soveltuvia sote-alan työtehtäviä oman kiinnostuksesi mukaan ja taustaasi ajatellen.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt saattavat alkaa pikaisestikin, joten täytäthän hakemuksen pikimmiten! Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi