Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Myyntijohtaja Robotmation Oy:lle

Työpaikat / Myyntijohtaja Robotmation Oy:lle

Myyntijohtaja Robotmation Oy:lle

Hakuaika päättyy 20.01.2021

Loimaa Turku Rauma Pori Uusikaupunki Myyntitehtävät Tekniikka Teollisuus/tuotanto Robotmation Oy

Sinä myynnin osaaja! Kiinnostaako sinua myynnin tekeminen ja myynnin johtaminen kotimaisen automaatioalan huippuosaajan riveissä? Ovatko automaatio- ja ohjausjärjestelmät sinulle tuttuja? Sytytkö kenties siitä, että tehtäväsi on robottien myynti? Nyt kannattaa jatkaa lukemista!

Asiakkaamme Robotmation Oy valmistaa koneita, laitteistoja sekä tuotantolinjoja kappaletavaraa käsittelevän teollisuuden ja logististen palvelutuottajien tarpeisiin. Liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt heille

Myyntijohtajaa 

keskittymään tuloksekkaan myynnin tekemiseen ja myynnin kehittämiseen. Oman menestymisen kautta toimit suunnannäyttäjänä yrityksen tulevaisuuden myynnin rakentamisessa.

Hakemallamme henkilöllä on näyttöä usean vuoden ajalta tuloksellisesta B2B myynnistä, mielellään teknisen kaupan alalla. Sinulta löytyy ymmärrystä automaatio- ja konetekniikasta sekä tekninen koulutustaustasi (Diplomi-insinööri tai Insinööri) tukee tehtävässä menestymistäsi. Pitkäjänteinen myyntityö on sinulle tuttua ja tunnet liiketoiminnan talouden tunnusluvut. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet tuloshakuinen, päämäärätietoinen ja vakuuttava henkilö, joka on kiinnostunut asiakkaistaan. Omaat erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä neuvottelutaidot. Et pelkää haastaa itseäsi ja pystyt tuottamaan uusia ideoita tilanteen niin vaatiessa. Tavoitteet sekä halu kehittyä ohjaavat sinua eteenpäin.

Tarjoamme sinulle vastuullista paikkaa yrityksen moottorina innostavassa ja kasvua hakevassa suomalaisessa innovatiivisia tuoteratkaisuja kehittävässä sekä myyvässä yrityksessä. Yrityksen avainhenkilönä sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa merkittävällä tavalla yrityksen ja asiakkaidesi menestymiseen.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Työpisteesi ei ole tiettyyn paikkakuntaan sidottu, yrityksen toimipiste on Köyliössä, mutta tulee sijaitsemaan Loimaalla ensi vuoden ensimmäisen kvartaalin jälkeen.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuaikana.

Tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Barona Myynnin ja Kaupan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala.