Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

System Specialist

Työpaikat / System Specialist

System Specialist

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Joensuu IT/tietoliikenne Asiakaspalvelu/palvelu ATEA Finland Oy

Etsinnässä IT-osaajia palvelin- ja verkkopuolelle Atealle Joensuuhun, olisitko se sinä?

Haemme asiakkaallemme Atea Finland Oy:lle Joensuussa vuoden 2021 alkupuolella aloittavaan Operations Center -tiimiin System Specialisteja.

Operations Center -tiimin vastuulla on loppuasiakkaiden palvelinten ja verkon valvonta sekä hallinta. Operations Center vastaa Atean asiakkaiden palvelimien sekä verkon valvonnasta ja hallinnasta 365 päivää vuodessa, kolmessa vuorossa, vuorokauden ympäri. Tiimin työ keskittyy asiakkaiden palvelin- ja verkkoympäristöjen seurantaan sekä vikatilanteiden selvittämiseen.

Tehtävässä saat erinomaisen mahdollisuuden syventää osaamistasi palvelimien ja verkon hallinnan parissa kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Työpisteesi sijaitsee Atean Joensuun toimipisteessä Tiedepuistolla.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä tarvitset perusymmärrystä Windows-palvelimista sekä verkoista, joten aikaisempi työkokemus etenkin palvelinten parista antaa hyvät eväät tehtävään. Toivomme, että sinulla on osaamista myös Windows-palvelimista, perustietämystä ja ymmärrystä verkkolaitteista sekä niihin liittyvästä ongelmanratkaisusta ja osaamista AD käyttäjähallinnasta.

Tuotantoprosessien, kuten ITILin tuntemuksen katsomme eduksi. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointitaitoja, oma-aloitteista otetta sekä halua tuottaa ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme. Tartut aktiivisesti ja innokkaasti uusiin haasteisiin sekä olet myös halukas kehittämään omaa osaamistasi sekä organisaatiota. Atean tarjoama palveluskaala on laaja, joten uusien asioiden jatkuva oppiminen on osa työnkuvaasi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olet osa asiantuntevaa tiimiä, jossa pääset tekemään monipuolisia tehtäviä niin tiimissä, mutta myös itsenäisesti. Saat mahdollisuuksia syventää omaa osaamistasi ja kasvaa asiantuntijaksi kannustavassa ilmapiirissä. Atean tarjoaman vahvan osaamisen, tekemisen meiningin ja koulutusmahdollisuudet työsi tueksi sekä hyvät henkilöstöedut.

Työnantajana tehtävässä on Barona IT Oy ja työsuhde on aluksi määräaikainen 31.12.2021 saakka, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen 37,5h/vko ja työtä tehdään kolmessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin. Työn aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään tammikuun aikana.

Mikäli tehtävä kolahti, laitathan hakemuksesi meille hakuportaalin kautta jo tänään, sillä käymme hakijoita läpi jo hakuajalla! Liitäthän hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Tehtävään valitulle teetetään suojeluspoliisin laatima henkilöturvallisuusselvitys. Näiden taustaselvitysten läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Laita siis hakemusta pikaisesti tulemaan!

Lisätietoja saat tarvittaessa henkilöstökonsultti Johanna Karjuselta p. 0503270848 (arkisin klo 9-15) tai johanna.karjunen@barona.fi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista! ”

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Länsikatu 15, 80110 Joensuu