Yritysneuvoja Cursor Oy:lle

Työpaikat / Yritysneuvoja Cursor Oy:lle

Yritysneuvoja Cursor Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Miehikkälä Hamina Pyhtää Virolahti Loviisa Asiakaspalvelu/palvelu Matkailuala Konsultointi/valmennus Cursor Oy

Haetko monipuolista tehtävää, jossa pääset palvelemaan yrityksiä heidän elinkaaren eri vaiheissa? Sujuuko asiakkaiden palvelu myös ruotsin kielellä? Tämä paikka voi olla sinulle!

Yritysneuvojana tehtäväsi on Kotkan-Haminan seudun viiden kunnan alueella toimivien yritysten neuvonta ja liiketoiminnan kehittäminen. Palvelet yrityksiä asiantuntevasti elinkaaren eri vaiheissa esimerkiksi perustamisessa, omistajanvaihdoksessa, yritysjärjestelyissä sekä talous- ja rahoitusasioissa. Osaat auttaa digitaalisissa ratkaisuissa, innovaatioiden kaupallistamisessa sekä julkisissa hankinnoissa.

Työtehtäväsi ovat asiakkaiden parissa ja edellyttävät sinulta aktiivista ja myynnillistä otetta työhösi. Tehtäväsi sisältää henkilökohtaista asiakasneuvontaa yrityksissä, digitaalisten kanavien kautta sekä Cursorin toimipisteissä. Osallistut uusasiakashankintaan ja tilaisuuksien järjestämiseen. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää myös toimimista laajan elinkeinotoimijoiden- ja sidosryhmäverkoston kanssa. Tulet toimimaan osana innovatiivista Cursorin yrityspalvelutiimiä rakentaen kanssamme tulevaisuuden yrityspalveluita. Raportoit yrityspalvelujohtajalle.

Edellytämme sinulta sopivaa koulutusta, monipuolista kokemusta yritysneuvonnasta tai yritysten konsultoinnista usean vuoden ajalta sekä yritystoiminnan (erityisesti PK sektori) ja elinkeinoelämän tuntemusta. Lisäksi toivomme hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, kykyä luoda ja ylläpitää verkostoja erityisesti PK-yrityssektoriin, myyntitaitoa, erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja sekä sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen osaamista.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja alkaa sopimuksen mukaan.

Viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Barona Myynnin ja Kaupan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala.