Sisällöntuottaja matkailumarkkinointiin

Työpaikat / Sisällöntuottaja matkailumarkkinointiin

Sisällöntuottaja matkailumarkkinointiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Markkinointi/mainonta Media/viestintä Toimistotyö Cursor Oy

Haemme sisällöntuottajaa vakituiseen työsuhteeseen Visit Kotka-Haminan matkailun alueorganisaatioon.

Sisällöntuottaja on osa matkailun edistämisen dynaamista tiimiä, ja täydentää omalla osaamisellaan muita toimintamme kulmakiviä. Olet dynaaminen, joustava ja luova sisällöntuotannon ammattilainen. Sinulta syntyy taitavasti kiinnostavat tarinat ja olet työssäsi tarkka, itseohjautuva ja asiantunteva sekä tehokas. Osaat kirjoittaa kiinnostavia tekstejä kohteesta kuin kohteesta ja aiheesta kuin aiheesta. Tunnet alasi menetelmät ja työkalut hyvin ja olet kiinnostunut olemaan mukana markkinoimassa Kotkan-Haminan seudun matkailutuotetta matkailija- ja ammattilaiskohderyhmille.

Sisällöntuottaja vastaa suomen-, englannin- ja ruotsinkielisen sisällön tuottamisesta Visit Kotka-Hamina-verkkosivuille sekä sosiaalisen median kanaviin. Sinulta syntyy vaivatta myös uutiskirjeet, lehdistötiedotteet, artikkelit sekä markkinointimateriaalien ja -kampanjoiden tarinalliset sisällöt. Toimintatapamme on hands on -tyyppinen eli oletamme, että teet kaiken edellä mainitun itsenäisesti. Koordinoit myös ostopalveluita sisällöntuotannon ja graafisen suunnittelun osalta, työstät muistioita ja osallistut matkailun kansallisiin ja kansainvälisiin tilaisuuksiin ja niiden markkinointiin yhdessä muun tiimin kanssa.

Sinulla on journalismin tai sisällöntuotannon työhön soveltuva koulutustausta sekä työkokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä vähintään 5 vuoden ajalta. Eduksesi luetaan graafisen suunnittelun tuntemus, digitaalisen markkinoinnin taidot ja vieraiden kielten, erityisesti saksan ja venäjän kielten suullinen ja kirjallinen osaaminen. Erinomainen suomen ja englannin kielen taito on välttämätön tehtävästä suoriutumiseen.

Visit Kotka-Hamina on matkailun alueorganisaatio, joka toimii kehittämisyhtiö Cursor Oy:ssä. Tuotamme alueemme kunnille matkailun edistämispalveluita ja markkinoimme seutua matkailukohteena. Tiimissä on asiantuntijuutta matkailun ja kehittämisen alalta monipuolisesti ja visiomme on olla edelläkävijä matkailuelinkeinon tukemisen saralla.

Rekrytointia hoitaa Barona Luova. Mikäli olet etsimämme sisällöntuottaja, laita meille hakemuksesi, CV:si sekä kattava portfolio työsi tuloksista. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Lonka, puh. 050 534 7909 tai tiina.lonka@barona.fi. Soittoaika pe 11.12. ja pe 18.12. klo 13–14 välisenä aikana. Jätäthän hakemuksesi 4.1.2021 mennessä. Työn aloitus tammikuun aikana tai sovitusti.

Poikkeustilanteen takia toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti etäyhteydellä. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Kyminlinnantie 6, 48600 Kotka

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?