Projektipäällikkö / Venäjä-asiantuntija Cursor Oy:lle

Työpaikat / Projektipäällikkö / Venäjä-asiantuntija Cursor Oy:lle

Projektipäällikkö / Venäjä-asiantuntija Cursor Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Hamina Miehikkälä Pyhtää Virolahti Vienti/tuonti Matkailuala Konsultointi/valmennus Cursor Oy

Löytyykö sinulta kansainvälisen liiketoiminnan osaamista ja haluat olla mukana keskeisessä roolissa hanketyössä? Tämä paikka voi olla sinulle!

Vastaat tehtävässä matkailutiimin osana Kaakkois-Suomen-Venäjä -ohjelman CBC hankkeiden toteutuksesta ja hallinnoinnista. Osallistut hankkeiden tilaisuuksiin ja muiden toimenpiteiden suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin. Toimit pääyhteishenkilönä venäläisiin ja suomalaisiin kumppaneihin sekä ohjelman viranomaisiin. Tuet hankkeiden markkinointisuunnitelmien toteutusta, mm. median, internetin ja tapahtumien kautta suomen, venäjän ja englannin kielellä. Seuraat hankkeiden budjettien toteutusta, järjestät kilpailutuksia ja koordinoit hankkeen ulkoistettujen asiantuntijoiden työtä. Tuotat hankkeiden raportit englannin kielellä. Venäjä-asiantuntijana tuet myös yhteistyön kehittymistä Suomen ja Venäjän välillä.

Edellytämme sinulta monipuolista kansainvälistä osaamista, kuten liikekulttuurin ja eri markkinoiden tuntemusta sekä kokemusta kansainvälisten hankkeiden hallinnoinnista ja toteutuksesta. Hankkeiden virallinen raportointikieli on englanti, joten toivomme suomen lisäksi erinomaista suullista ja kirjallista englanninkielentaitoa. Eduksi luetaan venäjän kielen taito.

Eduksi luetaan laaja kontaktiverkosto yritysmaailmaan ja julkiseen sektoriin niin seudullisesti kuin Venäjällä sekä perinteinen ja sähköisen markkinointiosaaminen, kokemus kv-tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä sekä erityisesti Venäjä-matkailun substanssiosaaminen. Lisäksi kokemus EU / ENI-hankkeista on plussaa.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, tiimityöskentelytaitoja, joustavaa työotetta, hyvää organisointikykyä ja myyntihenkisyyttä. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 saakka ja alkaa sopimuksen mukaan.

Viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Barona Myynnin ja Kaupan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala