Matkailukoordinaattori

Työpaikat / Matkailukoordinaattori

Matkailukoordinaattori

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Matkailuala Toimistotyö Cursor Oy

Matkailukoordinaattori Visit Kotka-Haminan matkailun alueorganisaatioon.

Matkailukoordinaattorina työkenttäsi on monipuolinen ja laaja. Vastuullasi on esimerkiksi erilaisten kokousten ja koulutusten toimenpiteiden organisointi, koordinointi ja käytännön järjestely ja toteuttaminen.

Lisäksi työnkuvaasi kuuluu laaja-alaisesti hallinnollisia tehtäviä, muun muassa ostolaskujen tiliöinnit ja laskujen liitteet, myyntilaskutus, budjetinseurannat, raporttien valmistelu, kalenterikutsut ja merkinnät, kutsulistat, ilmoittautumiset, kirjeiden ja muistioiden laadinta, pöytäkirjat, erilasten esitysten suunnittelu ja päivitys ja monet muut käytännön järjestelyt.

Työskentelet läheisesti matkailujohtajan ja koko matkailutiimin kanssa. Työotteesi on tarkka ja järjestelet mielelläsi asioita. Lisäksi sinulla on kokemusta koordinatiivisista ja hallinnollisista tehtävistä tai kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä viimeisen 5 vuoden ajalta.

Olet tiimityöhenkinen, ulospäinsuuntautunut ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Nautit siitä, että pystyt koordinoimaan asioita ja pitämään ns. langat hyvin hallussa.

Kielitaitona Suomi, Ruotsi ja Englanti. Muut kielet katsotaan eduksi.

Visit Kotka-Hamina on matkailun alueorganisaatio, joka toimii kehittämisyhtiö Cursor Oy:ssä. Tuotamme alueemme kunnille matkailun edistämispalveluita ja markkinoimme seutua matkailukohteena. Tiimissä on asiantuntijuutta matkailun ja kehittämisen alalta monipuolisesti ja visiomme on olla edelläkävijä matkailuelinkeinon tukemisen saralla. https://youtu.be/wU1gdnFfUII

Olethan yhteydessä Baronalla Katri Hyppäseen p. 050 439 9785, jos haluat lisää tietoa tehtävästä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haethan tehtävään siis mahdollisimman pian! Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti etäyhteydellä. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti