Senior Advisor Cursor Oy:lle

Työpaikat / Senior Advisor Cursor Oy:lle

Senior Advisor Cursor Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Hamina Miehikkälä Pyhtää Virolahti Loviisa Myyntitehtävät Matkailuala Konsultointi/valmennus Cursor Oy

Kiinnostaako monipuolinen ja haastava tehtävä, jossa pääset luomaan uusia mahdollisuuksia Kotka-Hamina seudulle? Tämä voi olla paikkasi!

Senior advisorin tehtävän ytimessä on lisätä investointien ja työpaikkojen määrää seudulle. Teet yhteistyötä alueen tärkeimpien yritysten ja kumppaneiden kanssa kehittääksesi alueen tarjoomaa sekä myyden seudun vahvuuksia alueelle potentiaalisesti sijoittuville yrityksille. Tartut rohkeasti esille tuleviin mahdollisuuksiin ja haet innovatiivisia ratkaisuja sekä johdat uuden sijoittumisen seudulle tiiviissä yhteistyössä yhteistyöverkoston kanssa. Raportoit Invest in -toiminnan johtajalle.

Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta ja tuloksellisia näyttöjä konsultatiivisesta myynnistä. Arvostamme kokemusta kansainvälisestä työympäristöstä sekä toimialatuntemusta esim. digitalisaation, matkailun, teollisuuden tai logistiikan parista.

Sinulla on jo kokemusta myynnin työkaluista, tehtävään soveltuva koulutus ja kykenet työskentelemään sujuvasti englannin kielellä, ruotsinkielentaito on eduksi. Työ edellyttää sosiaalisia taitoja, aktiivisuutta, matkustusvalmiutta ja oma-aloitteista ”hands on”-otetta. Kotkan – Haminan seudun tuntemus voi olla etu.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa työt alkavat sopimuksen mukaan. Työssäsi menestymistä ovat tukemassa asiantunteva tiimi ja muut kollegat.

Viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Barona Myynnin ja Kaupan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala.