Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sähköasentaja koestuslaboratorioon

Työpaikat / Sähköasentaja koestuslaboratorioon

Sähköasentaja koestuslaboratorioon

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Eaton Power Quality Oy

Haemme yhteistyökumppanillemme Eaton Power Quality Oy:lle sähköalan koulutuksen omaavaa henkilöä työskentelemään UPS-laitteiden testaamistehtäviin sähkölaboratorioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen päivätyöhön.

Työt sisältävät UPS-laitteiden ja -järjestelmien testaamista asiakkaan tilaamiin testeihin sekä kytkentä- ja purkutöitä testauksen ohessa sähkölaboratoriossa. Työssä pääset käyttämään sähköalan kokemustasi monipuolisissa tehtävissä. Vianhakua tehdessäsi työkaluinasi ovat erilaiset sähkökentän piirustukset ja mittalaitteet, kuten tehomittari, yleismittari ja oskilloskooppi.

Odotamme hakijalta sähkö- ja automaatioalan soveltuvaa koulutusta ja aitoa kiinnostusta kehittää omaa osaamistaan koestuksen parissa. Työ sopii hyvin nälkäiselle oppimisen haluiselle henkilölle kuin myös sähköalan ammattilaiselle, koska tehtävään perehdytetään. Eduksi katsomme mm. yleisen kokemuksen teollisuussähköasennuksista ja teollisuusautomaatiosta sekä sähkölaboratoriossa työskentelystä ja sähkölaitteiden vianetsinnästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää riittävän hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Odotamme hakijalta vahvaa turvallisuusajattelua, vastuuntuntoa, aktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä aitoa halua kehittyä alan ammattilaiseksi. Tarjoamme hakijalle mahdollisuuden työllistyä arvostetun yrityksen palvelukseen kilpailukykyisellä palkalla hyvien työkaverien ympäröimänä.

Mikäli näet itsesi kehittyvässä työnkuvassa, hae rohkeasti avointa paikkaa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos taas jokin jäi mietityttämään, niin ota yhteyttä: Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi, puh. 050 3546065.

Koskelontie 13, 02920 Espoo