Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Pakettiautonkuljettaja

Työpaikat / Pakettiautonkuljettaja

Pakettiautonkuljettaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaako liikkuva työ?

Etsimme pääkaupunkiseudulle ahkeria työntekijöitä erilaisiin kuljetustehtäviin. Tehtävät pitävät sisällään jakelua yksityis- ja yritysasiakkaille. Töitä on mahdollista tehdä aamu-, päivä- ja iltavuoroissa pääasiassa arkipäivinä. Pääpaino vuoroilla on kuitenkin iltapainoitteinen. Töitä on paikasta riippuen mahdollista tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan tai vaihtoehtoisesti tiettyinä kiinteinä viikonpäivinä.

Tehtävissä menestyy asiakaspalveluhenkinen, reipas ja pääkaupunkiseudun hyvin tunteva henkilö. Työ on nopeatempoista, joten paineensietokyky ja hyvä fyysinen kunto on tässä työssä tarpeen. Kokemus jakelutehtävistä ei ole välttämätöntä tehtävissä menestymisen kannalta, mutta aiempi tausta jakelu- tai kuljetustehtävistä katsotaan eduksi.

Mikäli omistat jo pakettiauton ja haluaisit hyödyntää sitä työssäsi, on töitä mahdollista tehdä myös alihankintana oman yrityksen kautta laskuttamalla.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!