Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kaupan osaaja palvelutiskille Leville

Työpaikat / Kaupan osaaja palvelutiskille Leville

Kaupan osaaja palvelutiskille Leville

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kittilä Vähittäis- ja tukkukauppa Asiakaspalvelu/palvelu

Kaupan alan työt odottavat tekijäänsä! Osaavan palvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Pääset auttamaan asiakkaita ja saat arvokasta kokemusta palvelutiskityöskentelystä. Palvelutiskiltä asiakkaat ostavatliha- ja kalatuotteita sekä niistä tehtyjä valmiita komponentteja.

Etsimme työntekijää kaupan palvelutiskille Levin joulusesonkiin. Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta palvelutiskiltä tai keittiötyöskentelystä. Myös kokin koulutus voi olla sopiva pohja tälle työlle. Mahdollisuus jatkaa myös keväälle.

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan. On tärkeää, että mainitset hakemuksessa koska voit aloittaa, aiemman kokemuksesi kaupan alalta ja mahdollisen majoitustarpeesi Levin/Kittilän-alueella.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian hakulinkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset!

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö kirsi.karhu@barona.fi, p. +358 447022010 sekä henkilöstökonsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.