Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Aloitteleva kunnossapitoasentaja - Sähkö

Työpaikat / Aloitteleva kunnossapitoasentaja - Sähkö

Aloitteleva kunnossapitoasentaja - Sähkö

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Asennus/huolto

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme pitkäkestoiseen työsuhteeseen aloittelevaa oppimiskykyistä sähköpuolen kunnossapitoasentajaa Espooseen. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työtehtävät pitävät sisällään uusien tuotantolinjojen ja -järjestelmien asennus-, kunnossapito- sekä huoltotehtäviä. Tehtävät painottuvat sähköiseen puoleen ja sisältävät ajoittain myös pienien sähkö- ja automaatiovikojen ratkaisemista. Joissain tilanteissa työ sisältää myös mekaanista asennusta. Tehtävien vaativuustasoa kasvatetaan osaamisesi mukaan ja saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Toivomme hakijalta soveltuvaa sähköalan tutkintoa ja vuoden tai parin työkokemusta sähköpuolen kunnossapitotehtävistä. Tätä tehtävää uskallatkin hakea myös puhtaasti suoritetun tutkinnon ja sähköalan soveltuvalla työkokemuksella. Tärkeintä on asenne ja halu oppia, sekä uskallus tarttua uusiin haasteisiin! Aiemmat kokemukset kunnossapitotehtävistä ja teollisuusympäristössä työskentelystä katsotaan toki eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi uusissa tehtävissä sähköisen kunnossapidon parissa ja mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työt on mahdollista aloittaa jo hyvinkin pian.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Puustinen sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi