KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Business Controller

Työpaikat / Business Controller

Business Controller

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Lieto Taloushallinto/tilintarkastus Finnsiirto Oy

Haemme nyt Business Controlleria kehittämään vasta muodostetun konsernimme yhtenäistä talousraportointia, tiedolla johtamista sekä liiketoiminnan ohjausta.

Business Controller toimii tärkeässä roolissa suoraan toimitusjohtajan työparina sekä läheisenä kumppanina liiketoiminnan avainhenkilöille. Business Controllerina vastaat konsernin taloudellisesta raportoinnista sekä sen kehittämisestä. Kohdeyhtiöissämme on omat talouspäälliköt ja yhteistyössä heidän kanssaan tulet kehittämään nykyisiä järjestelmiämme (mm. Visma Nova ERP & Netbaron) siten, että yhtenäinen liiketoiminnan tiedontarpeita tukeva BI-raportointi mahdollistuu.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan lisäksi asiakas-, tuoteryhmä- sekä liiketoiminta-aluekohtaisen kannattavuuslaskennan kehittäminen. Tarkoituksena on toteuttaa raportointia ja seurantaa ainoastaan tarvelähtöisesti ja tämän suunnitteluun sinulla tulee olemaan paljon vaikutusmahdollisuuksia. Raportoinnin lisäksi tehtävä sisältää erilaisten talousanalyysien, -mallinnusten, kassavirtalaskelmien ja sidosryhmäraporttien laatimista sekä osallistumista riskienhallintaprosessien kehittämiseen.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on näkemystä ja kykyä toteuttaa nykyaikaista talousohjausta sekä intoa lähteä ideoimaan kokonaisuutta ilman ennalta lukittuja ratkaisuja. Tehtävä on uusi ja sitä voidaan rakentaa pitkälti myös omien mielenkiinnon kohteidesi ja osaamisesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta (KTM) ja vähintään 5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kiinnostusta liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen. Toivomme sinulta vahvaa Excel- ja järjestelmäosaamista, kokemusta Power BI:stä tai vastaavasta BI-sovelluksesta sekä raportoinnin kehittämisestä.

Arvostamme kykyä analyyttiseen, tarkkaan ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, motivoitunutta ja proaktiivista asennetta sekä näkemystä mittarien kehittämiseen. Kokonaisvaltainen ymmärrys taloushallinnosta on etu, mutta painotus tässä tehtävässä on kuitenkin sisäisessä laskennassa ja raportoinnissa. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä ja halua tukea liiketoimintaa tiedolla johtamisen kautta.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen sekä monipuolisen työroolin, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan järjestelmän kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.12.2020 mennessä. Tulemme haastattelemaan hakijoita tehtävään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Anu Marttila p. 050 4358625 arkisin klo 10-14.