Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sähköautomaatioasentaja kunnossapitoon

Työpaikat / Sähköautomaatioasentaja kunnossapitoon

Sähköautomaatioasentaja kunnossapitoon

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Beneq Oy

Haemme Beneq Oy:lle sähköautomaatioasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen monipuolisiin automaatiokunnossapito- ja huoltotehtäviin.

Sähköautomaatioasentajana työskentelet osana Beneqin ammattitaitoista kunnossapitotiimiä Espoon Olarinluomassa joustavassa päivävuorossa. Työtehtävät sisältävät monipuolisia automaatiokunnossapitotehtäviä tehtaan tuotantokoneiden kunnostuksessa ja huollossa.

Toivomme hakijalta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä
  • positiivista ja itsevarmaa otetta työntekoon.

Eduksi katsomme ymmärryksen logiikoista, automaatio-osaamisen sekä kokemuksen yleisistä konepajan laitteista ja koneista. Englannin kielen taito ja yleisimpien tietokoneohjelmistojen (esim. excel ja muut MS Office ohjelmat) perusosaaminen lasketaan myös eduksi.

Tarjoamme sähköautomaatioasentajan tehtävän tuotantolaitoksen automaatiokunnossapidosta, jossa laitekanta on sopiva sekoitus perinteistä sekä modernia koneistoa luoden mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan. Käytössäsi on korkealaatuiset työkalut sekä apunasi on ammattitaitoiset työtoverit. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen kilpailukykyisillä eduilla. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Beneqin palkkalistoille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Poikkeustilanteen takia toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Olarinluoma 9, 02200 Espoo