Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Hyötyajoneuvomyyjä Trainee, Autokeskus

Työpaikat / Hyötyajoneuvomyyjä Trainee, Autokeskus

Hyötyajoneuvomyyjä Trainee, Autokeskus

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Autokeskus OY

Haluaisitko sinä olla mukana vaikuttamassa autoalan tulevaisuuteen ja nousta yhdeksi alan kärkimyyjistä? Etsimme nyt Autokeskus Oy:lle tulevaisuuden automyyjiä Trainee- ohjelmaan Konalan myymälään edustamaan Fordin brändiä hyötyajoneuvojen myyntiin. Autokeskus Konalan myymälä on Suomen suurin Ford-liike. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden automyyjäksi, ja kirsikkana kakun päällä kouluttaudut työn ohessa oppisopimuksella ajoneuvoalan perustutkintoon automyyjäksi.

Työllistyäksesi automyyjäksi trainee -ohjelman kautta emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta autoalasta, eli tärkeämpää on raudanluja asenne automyyjän työhön ja kova halu kehittyä alan huippuosaajaksi. Automyynti on ennen kaikkea ihmistyötä, missä pääset hyödyntämään sosiaalisia taitojasi sekä kehittämään myyntitaitojasi laadukkaiden tuotteiden parissa. Hyötyajoneuvojen myyjänä pääset keskittymään yritysmyynnissä kehittymiseen sekä asiakassuhteista huolehtimiseen. Odotamme sinulta myös aktiivista otetta yritysasiakkaiden kontaktoimisessa sekä uusien asiakassuhteiden luomisessa löytäen asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvat ratkaisut. Edustamasi Ford on kasvattanut jatkuvasti markkinaosuuttaan hyötyajoneuvojen myynnissä ja on markkinajohtaja luokassaan Suomessa.

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen ja kattavan perehdytyksen automyyjän työhön. Koulutuksen aikana tulet oppimaan eri automyynnin prosessit ja saat tarvittavat eväät menestyksekkään automyyjän uralle. Koulutuksen kautta saat hyvän pohjan hyötyajoneuvojen ja yritysmyynnin ammattilaiseksi kasvamisessa. Oppisopimuskoulutus järjestetään yhteistyössä TTS Työtehoseuran kanssa. Koulutus toteutetaan pääosin autoliikkeessä työn ohella, minkä lisäksi koulutus sisältää 10-15 lähiopetuspäivää Rajamäellä sekä omalla ajalla tehtäviä etätehtäviä. Työstäsi saat palkkaa ensimmäisestä päivästä lähtien ja palkka muodostuu minimissään työehtosopimuksen mukaisesta palkasta. Työ on kokoaikainen ja sisältää myös viikonlopputöitä. Oppisopimuskoulutus alkaa 2021 tammikuun puolivälissä ja kestää n. 1,5 vuotta.

Odotamme sinulta innokasta asennetta kehittyä automyyjänä kohti kunnianhimoisia tavoitteita. Hakemamme henkilö on pitkäjänteinen ja valmis tekemään kovasti töitä kehittymisen ja tulosten eteen. Arvostamme hakijalla hyviä sosiaalisia taitoja, oma-aloitteisuutta sekä tiimihenkisyyttä. Edellytämme, että sinulla on puhdas rikosrekisteri sekä luottotiedot kunnossa ja nämä tarkistetaan tehtävään valituilta henkilöiltä.

Täytä hakemuksesi JO TÄNÄÄN! Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Joonatan Laakso p. 040 922 9203, joonatan.laakso@barona.fi