Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Palvelupäällikkö uuteen asiakaspalvelutiimiin Joesuuhun

Työpaikat / Palvelupäällikkö uuteen asiakaspalvelutiimiin Joesuuhun

Palvelupäällikkö uuteen asiakaspalvelutiimiin Joesuuhun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Joensuu Asiakaspalvelu/palvelu Barona Joensuu

Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys. Tehtävämme on rakentaa tulevaisuuden työelämää kehittämällä henkilöstöön ja työhön liittyviä ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Baronalla on yhdeksän palvelukeskusta neljässä maassa, joten meillä pääset osaksi kansainvälistä työyhteisöä. Joensuun Tiedepuistossa meillä työskentelee yli 100 asiakaspalvelun ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaita monikanavaisesti erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- tai back office-tehtävissä.

Toimintamme nyt laajentuessa haemme dynaamiseen työyhteisöömme palvelupäällikköä Forenomin asiakkuuteen vastaamaan kansainvälisessä toimintaympäristössä toimivalle asiakkaallemme tuotettavasta palvelukokonaisuudesta. Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoten kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja parhailla sijainneilla.

Mitä palvelupäällikön rooliin kuuluu?

Palvelupäällikkönä toimenkuvasi on monipuolinen ja vastuullinen. Työssä olet tulosvastuussa asiakaspalveluyksikön toiminnasta sekä asiakkuuden hoidosta asiakassopimuksen mukaisesti. Tuet, sparraat ja valmennat työntekijöitä sekä esimiehiä siten, että onnistutte yhdessä saavuttamaan yksikölle asetetut määrälliset ja laadulliset tavoitteet. Ratkaisukeskeisen asiakaspalvelun kehittäminen, uusien toimintamallien rakentaminen ja kokeilu sekä tiivis yhteistyö asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa kuuluvat olennaisesti työnkuvaan.

Onnistuneiden asiakaskohtaamisten takana on tyytyväiset ja hyvin johdetut työntekijät. Haluammekin joukkoomme positiivisen ja jämäkän ihmisten johtajan, jolla on kokemusta palvelukeskusympäristöstä ja valmentavasta johtamisesta. Uskot yhdessä tekemisen voimaan ja haluat olla rakentamassa työyhteisöä, jossa tavoitellaan hymyssä suin ennätyksiä ja iloitaan yhdessä onnistumisista. Vahvuutesi on tavoitteellinen työskentely erilaisten ihmisten ja ryhmien kanssa. Kykenet analysoimaan ja tulkitsemaan tietoa eri lähteistä sekä johtamaan datalla asiakkuutta oikeaan suuntaan. Asiakkuuden tiimit sijaitsevat eri paikkakunnilla, joten edellytämme matkustusvalmiutta sekä etätyö- ja etäjohtamisen taitoja.

Etsimällämme henkilöllä on useamman vuoden ajalta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä näyttöä tuloksellisesta myynti- ja palvelujohtamisesta, asiakasrajapinnassa työskentelystä ja esimiesten johtamisesta. Pystyt luontevasti työskentelemään suullisesti ja kirjallisesti myös englannin kielellä. Ruotsin kieli katsotaan eduksi.

Miksi Baronalle?

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittyvässä kansainvälisessä työyhteisössä. Osana esimiestiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi ja kehittymään monella liiketoiminnan ja johtamisen osa-alueella. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä aikaansaavat ja mukavat työkaverit alallaan tunnetun työnantajan palveluksessa. Tutustu Baronaan sekä palvelukeskuksiimme sivuiltamme.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä niin kerromme lisää.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo tänään. Hakuaika päättyy 18.12.2020, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinta tehdään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukeskuspäällikkö Lauri Piik puhelimitse keskiviikkoisin klo 10–11, 040 653 0380. Pyydämme, että huomioit tämän soittaessasi, jotta yhteyshenkilöllämme on aikaa keskustella kanssasi. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuuksia vastata tiedusteluihin sähköpostitse.