Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijöitä Kokkikartanolle Keravalle pakkaamoon

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Kokkikartanolle Keravalle pakkaamoon

Tuotantotyöntekijöitä Kokkikartanolle Keravalle pakkaamoon

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kerava Vantaa Järvenpää Hyvinkää Tuusula Teollisuus/tuotanto Snellmanin Kokkikartano Oy

Kokkikartano Keravalla tekee töitä sen eteen, jotta sinä voit ottaa välillä vähän rennommin, mutta syödä silti hyvin. Kiinnostaisiko sinua mahdollisuus olla mukana valmistamassa hyvää perusruokaa?

Tarvitsemme sinua määräaikaiseen työsuhteeseen tuotantotöihin Keravalle pakkaamoon! Pääset olemaan mukana pakkaustehtävissä ja lähettämään maukkaat Kokkikartanon ruoat maailmalle. Työtehtäviisi kuuluu valmiiden lopputuotteiden kansitusta, holkitusta, laatikointia sekä omavalvontaa. Työ on seisomatyötä ja useimmat pakkauskoneet operoidaan pareittain. Työssä ei liikuta paljon, joten toivottavasti viihdyt rutiininomaisen työn parissa hyvin. Hikoilla ei tarvitse, koska työskentelyolosuhteet ovat viileät (+6 astetta) ja varusteet myös sen mukaiset! Työaika on 37,5h viikossa ja palkkaa saat elintarvikealan TES:n mukaisesti. Työtä tehdään vuoroissa, jotka alkavat klo. 6-18 välillä ja töitä on tarjolla tammikuusta 2021 alkaen ja ainakin joulukuun 2021 loppuun saakka mutta mahdollisuus myös pidempäänkin jatkoon.

Haemme myös tekijöitä eri pituisiin määräaikaisuuksiin osa-aikaisilla työtunneilla. Kerro siis oletko hakemassa kokoaikaista vai osa-aikaista työtä hakemusta täyttäessä.

Tätä työtehtävää varten tarvitset:

• Englannin kielen taitoa

• Hyvää fyysistä kuntoa

• Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta

• Vuorotyövalmiutta

Nämä ovat plussaa:

• Hygieniapassi (koulutetaan tarvittaessa)

• Suurkeittiö- tai elintarvikealan kokemus (ei pakollinen)

Meillä on ilo tarjota sinulle mukava työpaikka hyvästä työyhteisöstä hyvän ruoan parissa. Sinusta pidetään huolta tarjoamalla mahtavat työsuhde-edut. Saat ruokailla edullisesti työpaikkaravintolassa ja sinun käytössäsi on kattava kuntosali. Mikäli innostuit mahdollisuudesta, niin toivottavasti jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme rekrytointiprosessin heti.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.