Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijöitä Kokkikartanolle Keravalle keittiöön

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Kokkikartanolle Keravalle keittiöön

Tuotantotyöntekijöitä Kokkikartanolle Keravalle keittiöön

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kerava Vantaa Järvenpää Hyvinkää Tuusula Nurmijärvi Teollisuus/tuotanto Hotelli- ja ravintola-ala Muu Snellmanin Kokkikartano Oy

Kokkikartano Keravalla tekee töitä sen eteen, jotta sinä voit ottaa välillä vähän rennommin, mutta syödä silti hyvin. Kiinnostaisiko sinua mahdollisuus olla mukana valmistamassa hyvää perusruokaa?

Tarvitsemme sinua tuotantotöihin Keravalle keittiöön! Pääset olemaan mukana valmistusprosessissa ja lähettämään maukkaat Kokkikartanon ruoat maailmalle. Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistusta, massojen sekoitusta, annostelua, paistoa, pakkausta, erilaisia omavalvontatarkastuksia sekä laitteiden pesua. Työ on seisomatyötä ja fyysisesti raskasta, joten toivottavasti viihdyt ruumiillisen työn parissa hyvin. Tuotannossa lämpötila pysyy n. 16 asteessa, joten hiki hatussa hommia ei tarvitse painaa! Työaika on 37,5h viikossa ja palkkaa saat elintarvikealan TES:n mukaisesti. Työtä tehdään vuoroissa, jotka alkavat klo. 5-16 välillä ja töitä on tarjolla ainakin tammikuusta 2021 alkaen ja vuoden loppuun mutta mahdollisuus on myös pidempäänkin jatkoon.

Haemme myös tekijöitä eri pituisiin määräaikaisuuksiin osa-aikaisilla työtunneilla. Kerro siis oletko hakemassa kokoaikaista vai osa-aikaista työtä hakemusta täyttäessä.

Tätä työtehtävää varten tarvitset:

• Sujuvaa suomen kielen taitoa

• Hyvää fyysistä kuntoa

• Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta

Nämä ovat plussaa:

• Hygieniapassi (koulutetaan tarvittaessa)

• Suurkeittiö- tai elintarvikealan kokemus (ei pakollinen)

Meillä on ilo tarjota sinulle mukava työpaikka hyvästä työyhteisöstä hyvän ruoan parissa. Sinusta pidetään huolta tarjoamalla mahtavat työsuhde-edut. Saat ruokailla edullisesti työpaikkaravintolassa ja sinun käytössäsi on kattava kuntosali. Mikäli innostuit mahdollisuudesta, niin toivottavasti jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme rekrytointiprosessin heti.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.