KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Financial Administrator

Työpaikat / Financial Administrator

Financial Administrator

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Taloushallinto/tilintarkastus Staples Finland Oy

Oletko hakemassa uusia haasteita ulkoisen laskennan tehtävien parista? Lue lisää mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme Staples Finland Oy:lle Helsinkiin

Financial Administratoria.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti. Työnkuva on monipuolinen, joten yksikään päivä ei ole samanlainen. Pääset mukaan kehittyvään työyhteisöön, jossa jokaisen ääni pääsee kuuluviin. Kulttuuria kuvaavat avoimuus, rentous ja muutos. Saat hyvät työsuhde-edut ja moderni toimisto loistavan kahvin kera houkuttelee varmasti.

Tässä roolissa olet osa pientä ja aikaansaavaa taloustiimiä. Toimenkuvaasi kuuluvat mm. itsenäinen vastuu myyntireskontrasta, saapuva ja lähtevä maksuliikenne, tiliotteiden tiliöinnit sekä perintä. Lisäksi työhösi kuuluvat muun tiimin sijaistaminen tarvittaessa sekä erilaiset taloushallinnon tehtävät.

Etsimämme henkilö on tehokas tiimipelaaja, jolla on positiivinen asenne ja vastuullinen ote työntekoon. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Et pelästy pienestä, vaan hallitset tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot. Arvostamme halua ja kykyä uuden oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Käytät sujuvasti Exceliä, olet oma-aloitteinen ja numerotarkka. Sinulla voi olla useamman vuoden työkokemus, tai olet vasta työurasi alkuvaiheessa – asenne ratkaisee.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 7.12.2020 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valimotie 21, 00380 Helsinki