KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Asiakaspalvelijoita Baronalle Joensuun palvelukeskukseen

Työpaikat / Asiakaspalvelijoita Baronalle Joensuun palvelukeskukseen

Asiakaspalvelijoita Baronalle Joensuun palvelukeskukseen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Joensuu Asiakaspalvelu/palvelu Barona Joensuu

Nyt etsimme Joensuun palvelukeskukseen perustettavaan uuteen asiakaspalvelutiimiin rohkeita myynnillisiä henkilöitä, jotka etsivät haasteita, mahdollisuuksia ja vastuuta. Juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö ja tiimistämme puuttuva palanen!

Etsimme nyt uuteen asiakkuuteemme Forenomille timanttista asiakaspalvelutiimiä!

Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoten kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja parhailla sijainneilla. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus!

Tehtäväkenttäsi

Asiakaspalvelutiimissä olet osa kansainvälisen yrityksen asiakaspalvelua. Sinun päivittäisinä työtehtävinäsi on vastata asiakkaidemme yhteydenottoihin, ratkaista heidän tarpeensa, sekä tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelukokemusta. Meidän tinkimätön tavoitteemme on ylivoimainen palvelukokemus. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat monikanavaisesti niin puhelimitse, sähköpostitse sekä chat/wa-palvelun kautta. Asiakkaita palvelemme paikallisen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Sinulleko?

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen myynnillisen asiakaspalvelijan tehtävän asiakaspalvelutiimissämme. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8–00 välille ja viikonloppuisin 08-22 välille. Työsuhde solmitaan pian oikean henkilön löydyttyä.

Etsimme ensisijaisesti ahkeraa, sosiaalista ja positiivista kollegaa. Ihmistä, joka ymmärtää yhdessä tekemisen voiman sekä haluaa antaa parastaan. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan nykyisen osaamisesi sijaan arvostamme enemmän oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Olethan luonteeltasi ongelmanratkaisija ja suoriudut monista työtehtävistä samanaikaisesti, eikä pieni kiire haittaa sinua. Sinulla on erinomainen tilannetaju ja reagointikyky erilaisiin asiakastilanteisiin. Olet itseohjautuva, tartut toimeen, sekä suhtaudut kunnianhimoisesti työntekoon, mutta et unohda huumorin merkitystä työyhteisössäsi. Teemme työmme hyvin, mutta emme ole tiukkapipoisia. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Luomme erinomaisia asiakaskohtaamisia – yhdessä asiakkaidemme kanssa

Palvelukeskuksemme tehtävänä on vauhdittaa asiakkaidemme liiketoimintaa sekä helpottaa heidän loppuasiakkaidensa elämää. Tässä onnistumme tuottamalla erinomaisia asiakaskohtaamisia kustannustehokkaasti päivittäin. Päästäksemme tavoitteisiimme, haluamme tarjota myös henkilöstöllemme yksilöä kunnioittavan ja mukavan työyhteisön.

Barona-yhteisö odottaa sinua!

Toivotamme sinut tervetulleeksi sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan. Työn iloa sinulle tuovat dynaaminen ilmapiirimme sekä työskentelykulttuurimme, jossa yhdistyvät vapaus ja vastuu? Joensuun Palvelukeskuksessa työskentelemme eri toimialojen monikanavaisissa asiakaspalvelu- ja back office -tehtävissä yli 100 ammattilaisen voimin.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukeskuspäällikkö Lauri Piik numerosta +358 40 653 0380 seuraavina aikoina:

  • tiistaina 1.12. klo 12-14
  • torstaina 3.12. klo 14.00-15.30
  • perjantaina 11.12. klo 9.30-11.00
  • maanantaina 14.12. klo 10.00-11.30.

Jätä hakemuksesi jo tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.