Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijä

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Oulu Teollisuus/tuotanto

Elektroniikkaa valmistava päämiehemme kaipaa osaavaan ja positiivisella sykkeellä toimivaan joukkoonsa operaattoria valotukseen. Oletko Sinä etsimämme käsistäsi kätevä tekninen monitaituri?

Tulet saamaan tehtävääsi koulutuksen, mutta eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen. elektroniikan valmistuksen tuotantotehtävistä tai muun työkokemuksen, jossa on edellytetty teknistä näppäryyttä. Tekniset taitosi voivat olla jalostuneet myös jonkin harrastuksen parista.

Odotamme, että olet henkilönä tekevän ja positiivisen työasenteen, sekä hyvät tiimitaidot omaava tekijä, jolle laadukas työnjälki on ykkösasia. Olet oppimishaluinen, sekä itsenäiseen työhön pystyvä säntillinen typpi.

Sinulla tulee olla valmius vuorotyöhön, jota tehdään keskeytyvässä 2- tai 3-vuorossa.

Tarjoamme Sinulle alkuun 6 kuukauden mittaisen määräaikaisen työsopimuksen, jonka aikana Sinulla on mahdollisuus lunastaa paikkasi pidempikestoiseen työsuhteeseen.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Toivomme, että olet kuitenkin valmis vastaanottamaan töitä viimeistään huhtikuun lopussa.

"Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina Teams videohaastattelun kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti."