Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Avoin hakemus metallialan töihin Päijät-Hämeeseen

Työpaikat / Avoin hakemus metallialan töihin Päijät-Hämeeseen

Avoin hakemus metallialan töihin Päijät-Hämeeseen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Lahti Hollola Orimattila Teollisuus/tuotanto

Haemme työntekijöitä metallialan asiakkaillemme Lahden ja lähikuntien alueelle.

Haemme jatkuvasti Baronan kautta Päijät-Hämeen asiakasyrityksiin erilaisia metallialan ammattilaisia työsuhteisiin niin kausitöihin kuin vakituisiinkin työsuhteisiin. Työtehtävät vaihtelevat tehtävästä riippuen erilaisista metallialan kokoonpanotöistä aina särmääjän/hitsaajan tehtäviin ja muihin metallialan työtehtäviin.

Edellytämme hakijoilta kone- ja metallialan perustutkintoa tai muuta vastaavaa ammatillista koulutusta. Voit olla vasta työurasi alussa tai jo kokeneempi ammattilainen, sillä etsimme tekijöitä useisiin erilaisiin tehtäviin. Katsomme eduksi työkokemuksen alalta, mutta se ei ole välttämätön. Valinnassa ratkaisee hakijan asenne työntekoon sekä halu ja kyky oppia uusia asioita. Olethan tottunut fyysiseen työhön.

Tehtävät edellyttävät useimmiten vuorotyövalmiutta.

Työt alkavat useimmiten määräaikaisuudella Baronan kautta, jonka jälkeen on hyvällä työntekijällä mahdollista työllistyä suoraan asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi. Töitä on tarjolla parin kuukauden sijaisuuksista pitkäaikaisiin paikkoihin.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti rekrytointijärjestelmämme kautta. Kerro hakemuksessasi, minkä tehtävien parissa haluaisit työskennellä ja millaista kokemusta sinulta löytyy metallialalta. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tämän hetken avoimien työpaikkojen tilanteesta voiti tiedustella Baronalta: Lassi Kaarna/040 7747534