KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Operaattori tuotantotyöhön

Työpaikat / Operaattori tuotantotyöhön

Operaattori tuotantotyöhön

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Espoo Teollisuus/tuotanto

Haemme motivoituneita ja hyvän asenteen omaavia henkilöitä hengityssuojainten valmistukseen PK-seudulle ja Espooseen. Työsuhteet ovat osaksi määräaikaisia ja vakituisia tehtävästä riippuen. Työtehtävät muodostuvat tuotantokoneiden operaattorin tehtävistä, joka sisältää myös koneiden asetusten tekemistä ja huoltoa.

Hakemamme henkilö on hyvän asenteen omaava, tarkka ja tunnollinen työntekijä. Osassa tehtäviä vaaditaan teknistä taustaa ja osaamista, kun osaan tehtäviä koulutetaan työn ohessa. Työssä odotetaan tekijältä siistiä ja organisoitua otetta työntekoon, sekä jatkuva laaduntarkkailu on iso osa työtä.

Tärkeintä on hyvä asenne, valmius 3-vuorotyöhön ja mahdollisuus sitoutua työhön ainakin vuoden loppuun. Lisäksi arvostamme mahdollisuutta tehdä 12h vuoroja. Tarjoamme työtehtäviä eri tuotannon vaiheissa aina aloittelevista tuotanto- ja varastotehtävistä haasteellisiin operaattorin ja koneiden huoltotehtävien tekijöihin.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi tai sitten kysymällä niitä hakuprosessin videohaastattelussa. Suoritamme ensimmäisen haastattelun videohaastatteluna.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää heti oheisen linkin kautta.