KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Aloitteleva asentaja, liittymätoimitukset, Vantaa

Työpaikat / Aloitteleva asentaja, liittymätoimitukset, Vantaa

Aloitteleva asentaja, liittymätoimitukset, Vantaa

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Helsinki Espoo Tuusula Kirkkonummi Kerava Asennus/huolto IT/tietoliikenne Tekniikka

Etsimme asiakasyrityksellemme kädentaitoisia aloittelevia asentajia koulutettaviksi tietoliikenneliittymien toimitustiimiin liikkuvaan työhön Uudenmaan alueelle. Töitä tehdään päivävuorossa ja valittujen tekijöiden kanssa solmitaan alkuun 6 kk:n määräaikainen työsuhde Baronan kirjoille. Työtehtävissä menestyminen mahdollistaa oven avautumisen pitkäaikaiseen ja luotettavaan työpaikkaan suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja saada työkokemusta alansa johtavasta yrityksestä. Olemme valmiita panostamaan osaamiseesi ja perehdytämme valitut tekijät uusien tehtäviensä ja niissä käytettävien teknologioiden ja laitteiden pariin.

Liittymätoimitustiimin asentajan työssä painottuu erityisesti niin sanottu fyysinen asennustyö niin käsi- kuin muillakin työkaluilla. Työssäsi teet ulkoantenniasennuksia talojen seinustoille tai katoille, poraat läpiviennit kaapeloinneille, teet tarvittavat asennustyöt sisätiloissa ja otat päätelaitteen käyttöön asennustyön päätteeksi tietokoneelta käsin. Lisäksi teet tietoliikenneyhteyksien mittaamiseen liittyviä tehtäviä. Työskentelet uusimman mobiiliteknologian parissa asiakaskohteissa ja mahdollistat työlläsi toimivat yhteydet loppuasiakkaille.

Toivomme hakijalta:

  • Käsillä tekemisen taustaa esimerkiksi muusta asennustyöstä,
  • perustyökalujen käyttötaitoa,
  • kykyä ja halua työskennellä itsenäisesti,
  • vähintään perustasoista IT-osaamista,
  • vähintään B-luokan ajokorttia,
  • nuhteetonta taustaa sekä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme:

  • Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä,
  • työtä tukevan koulutustaustan sekä
  • voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Henkilönä olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, toimelias, sekä rohkea ja joustava tekijä, jolla on asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaidot hallussa. Laadukkaan asennustyön lisäksi osaat huomioida myös esiintymisesi merkityksen asiakaskohteissa työskenneltäessä.

Heräsikö kysymyksiä? Otathan rohkeasti yhteyttä Baronalla Perttu Piispaan maanantaisin, keskiviikkoisin tai perjantaisin puhelimitse 050 471 3321 tai sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.