Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myyjiä, Alepa Tapulikaupunki, Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Myyjiä, Alepa Tapulikaupunki, Helsinki, HOK-Elanto

Myyjiä, Alepa Tapulikaupunki, Helsinki, HOK-Elanto

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät HOK-Elanto

Alepa Tapulikaupunkiin! Mukava naapuri tulossa alueelle! Alepa Tapulikaupunki avataan helmikuussa 2021 Palokujalle. Huhujen mukaan ympäristössä odotellaan jo kovasti tätä maineeltaan mukavaa ja liikkeiltään nopeaa naapuria, joka tervehtii ja juttelee. Myymälä sijaitsee n. 200 metrin etäisyydellä Puistolan juna-asemalta asuinalueen sisällä. Puitteita rakennetaan parhaillaan ja uudessa upeassa myymälässä tulee olemaan valmistuessaan mm. pikakassat, runsas ja tuore paistopiste, tuoremehupiste sekä Kaffekulma.

Etsimme nyt mukavia myyjiä pitämään mukavan naapurin mainetta yllä. Olisiko tässä sinun tilaisuutesi? Tarvitsemme joukkoomme myyjiä 15-37,5h/vko sopimuksilla.

Alepa Tapulikaupunki palvelee ma-la 6.30-23 ja su 9-23.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, paistopiste- ja kassatyö. Myymälöissämme ei ole yksintyöskentelyä.

Toivomme sinulta asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä. Olet heittäytymiskykyinen ja sinulla on ketteryyttä kehittyä, sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Olethan 18-vuotta täyttänyt.

Tarjoamme ammattitaitoisen esimiehen, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen.

Laitahan hakemusta tulemaan!

Työtehtävän tiedot:

Sopimustunnit: 15-37,5h/vko

Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Palokuja 4, 00750 Helsinki