Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotannontyöntekijä Heinolaan

Työpaikat / Tuotannontyöntekijä Heinolaan

Tuotannontyöntekijä Heinolaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Heinola Lahti Teollisuus/tuotanto

Hyvän asenteen omaava ja oma-aloitteiselle tuotantotyöntekijälle on tarjolla pitkäaikainen työpaikka Heinolassa!

Haemme nyt teollisuuden asiakkaallemme Heinolaan pitkäaikaiseen tehtävään työntekijää tuotannon työhön.

Voit olla myös alan vaihtaja tai teollisuuden pitkän linjan ammattilainen. Työtehtävä vaatii tekijältään ensi sijassa hyvää ja ripeää asennetta, perus atk-taitojen hallintaa, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja.

Työt alkavat pikaisella aikataululla jo ennen vuoden vaihdetta. Paikka täytetään mahdollisimman pian, heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten jätäthä hakemuksen saman tien. Tarkoitus on löytää pitkäaikainen tekijä tehtävään. Työt alkavat ensin Baronan kautta puolen vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen tarkoitus on vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille.

Työvuorot tehtävässä ovat vaihteleva 3-vuorotyö (työajat sijoittuvat maanantaina ja lauantain välille. Työvuorojärjestelmänä on TAM36.

Työpaikka sijaitsee Heinolassa ja vuorotöiden vuoksi tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Ellet sitten asu Heinolassa ja ole valmis pyöräilemään läpi tuiskun ja sateen töihin!

Tässä on tarjolla pitkäaikainen, kilpailukykyisellä palkkauksella varustettu paikka, jossa työhyvinvointikyselyissä on tullut aina perinteistä parempaa palautetta! Jos olet hyvä tyyppi, ja tekemiseesi voi luottaa, niin käy jättämässä hakemus heti oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Alamme käydä hakemuksia saman tie hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä.