KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Liikkuva asentaja 5G-liittymätoimitusten pariin

Työpaikat / Liikkuva asentaja 5G-liittymätoimitusten pariin

Liikkuva asentaja 5G-liittymätoimitusten pariin

Hakuaika päättyy 06.12.2020

Vantaa Helsinki Espoo Kirkkonummi Tuusula Kerava Asennus/huolto IT/tietoliikenne Tekniikka

Etsimme asiakasyrityksellemme asentajia liittymätoimitustiimiin liikkuvaan työhön Uudenmaan alueelle. Töitä tehdään päivävuorossa ja valittujen tekijöiden kanssa solmitaan alkuun 6 kk:n määräaikainen työsuhde Baronan kirjoille. Työtehtävissä menestyminen mahdollistaa oven avautumisen pitkäaikaiseen ja luotettavaan työpaikkaan suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Liittymäasentajana työskentelet uusimman mobiiliteknologian parissa asiakaskohteissa ja mahdollistat toimivat yhteydet loppuasiakkaille. Työssäsi teet ulkoantenniasennuksia talojen seinustoille tai katoille, poraat läpiviennit kaapeloinneille, teet tarvittavat asennustyöt sisätiloissa ja otat päätelaitteen käyttöön asennustyön päätteeksi tietokoneelta käsin. Lisäksi teet tietoliikenneyhteyksien mittaamiseen liittyviä tehtäviä. Työssä painottuu erityisesti niin sanottu fyysinen asennustyö niin käsi- kuin muillakin työkaluilla.

Toivomme hakijalta:

  • Käsillä tekemisen taustaa esimerkiksi muusta vastaavasta asennustyöstä,
  • perustyökalujen käyttötaitoa,
  • kykyä ja halua työskennellä itsenäisesti,
  • vähintään perustasoista IT-osaamista,
  • vähintään B-luokan ajokorttia,
  • nuhteetonta taustaa sekä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme:

  • Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä,
  • työtä tukevan koulutustaustan sekä
  • voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Henkilönä olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, toimelias, sekä rohkea ja joustava tekijä, jolla on asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaidot hallussa. Laadukkaan asennustyön lisäksi osaat huomioida myös esiintymisesi merkityksen asiakaskohteissa työskenneltäessä.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja saada työkokemusta alansa johtavasta yrityksestä. Olemme valmiita panostamaan osaamiseesi ja perehdytämme valitut tekijät uusien tehtäviensä ja niissä käytettävien teknologioiden ja laitteiden pariin.

Heräsikö kysymyksiä? Otathan rohkeasti yhteyttä Baronalla Perttu Piispaan maanantaisin, keskiviikkoisin tai perjantaisin puhelimitse 050 471 3321 tai sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.