KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Työpaikat / Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tampere Taloushallinto/tilintarkastus

Oletko hakemassa uutta suuntaa työurallesi? Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää.

Tässä tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakkaamme konsernin yhden yhtiön kirjanpidosta, maksuliikenteestä, viranomaisilmoituksista sekä tilinpäätöksestä ja budjetoinnista. Lisäksi pääset toteuttamaan erilaisia hinnoittelu- ja kannattavuuslaskelmia. Tehtävässä toimit palkkayhteishenkilönä sekä osana taloustiimiä ja tarvittaessa oletkin valmis hyppäämään hoitamaan myös muita talous- ja toimistotehtäviä.

Menestyäksesi tehtävässä takataskussasi on alan koulutus sekä muutaman vuoden kokemus monipuolisista ja vastuullisista taloushallinnon töistä, mieluiten teollisuusyrityksestä. Kirjanpidon ja verolainsäädännön tuntemus ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Nautit asioiden tekemisestä ajallaan, oikein sekä laadukkaasti. Haluat aidosti tuntea liiketoiminnan tarpeet ja tarjota liiketoiminnalle ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi. Yhteistyölle tärkeää on, että omaat hyvät sosiaaliset taidot niin suomeksi kuin englanniksikin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan aluepäällikkö Anu Päivinen 050 5119752.

Osaajalle on kova tarve ja siten paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä - haethan siis pian. Hakemuksia käsitellään jatkuvasti.