KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Särmääjä Stairon Oy:lle

Työpaikat / Särmääjä Stairon Oy:lle

Särmääjä Stairon Oy:lle

Hakuaika päättyy 01.12.2020

Turku Teollisuus/tuotanto Tekniikka Stairon Oy

Haemme Stairon Oy:lle ammattitaitoista särmääjää vakituiseen työsuhteeseen. Tulet työllistymään suoraan Stairon Oy:n työntekijäksi.

Stairon on teollinen palveluyritys, joka ratkaisee asiakkaittensa haasteita sekä valmistaa ja kehittää prosessilaitteita eri alojen teollisuusyrityksille kotimaassa ja ulkomailla. Työskentelet osana esivalmistuksen ammattitaitoista tiimiä, jossa töitä tehdään hyvässä hengessä.

Särmääjän tehtävässä työskentelet itsenäisesti Amadan särmäyskoneella ja pääset tekemään monipuolisia sekä haastavia särmäystöitä, jotka koostuvat pääsääntöisesti pienemmistä sarjoista. Tarjolla on vakituinen työpaikka hyvin menestyvässä yrityksessä, jossa pääset myös kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta särmääjän töistä, piirustustenlukutaitoa ja kokemusta ohjelmoinnista. Työtä tehdään pääasiassa yhdessä vuorossa, mutta toivomme sinulta myös valmiutta 2-vuorotyöhön. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja autat tarvittaessa ratkomaan haasteita tuotannon tehtävissä.

Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi tehtävään liittyen. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista voit kysyä Barona Pirjo Rouhiainen, puh. 040-774 7780

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi heti.

Pansiontie 56, 20240 Turku