KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Launtaitöitä suojavaatetuotannossa Hollolassa

Työpaikat / Launtaitöitä suojavaatetuotannossa Hollolassa

Launtaitöitä suojavaatetuotannossa Hollolassa

Hakuaika päättyy 21.12.2020

Hollola Lahti Teollisuus/tuotanto Pharmacare Nova Oy

Haemme suojavaatetakkien tuotantotehtäviin työntekijöitä lauantaivuoroon vuoden loppuun saakka Hollolaan Pharmacare Nova Oy:lle.

Oletko kiinnostunut työskentelemään loppuvuoden 2020 ajan lauantaisin suojavaatetuotteiden valmistustehtävissä? Haemme pikaisella aikataululla reippaita ja työhöntarttuvia henkilöitä eri työtehtäviin. Töitä on tarjolla seuraavissa tehtävissä:

  • Kankaanleikkaustehtävä (vaatii tarkkuutta, ergonomian vuoksi mieluusti vähintään 170cm pituutta ja valmiutta fyysiseen työhön
  • Ompelu (aikaisempaa työn tai harrastuksen kautta kokemusta ompelukoneen käytöstä, ei edellytä ammattilaisuutta)
  • Takin vyön kiinnitystehtävä (vaatii tarkkuutta, seisomatyötä)
  • Tuotteiden taittelu ja pakkaus (parityötä, seimoatyötä)

Mikäli voit aloittaa pikaisella aikataululla, työskennellä loppuvuoden lauantait ja olet ripeäotteinen ja töihin tarttuva henkilö niin tässä voisi olla sinulle hyvä työ vaikka opiskelujen tai kokopäivätyösi oheen. Tarjolla on selkeä, siisti sisätyö hyvässä työporukassa!

Työpaikka sijaitsee Hollolassa Salpakankaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja annetaan selkeä ohjeistus, joten työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävän palkkaus, iltalisät ja ehdot määräytyvät kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Rekrytointiprosessista vastaa Barona, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tehtävään. Hakemuksia ja paikkoja aletaan täyttää heti, joten jätäthän kiinnostuessasi hakemuksesi mahdollisimman pian!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.