Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kassaosaajia keikkatyöhön Joensuuhun

Työpaikat / Kassaosaajia keikkatyöhön Joensuuhun

Kassaosaajia keikkatyöhön Joensuuhun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Joensuu Vähittäis- ja tukkukauppa

Asiakaspalveluhenkinen, hymy herkässä, kaupan kassaosaamista jo takataskussa: olisitko se sinä? Haluatko työskennellä joustavasti, sovittaen työskentelyn muuhun elämään sopivaksi? Olisko aika aloittaa uusi TYÖsuhde?

Tarjoamme keikkaluontoisia töitä sekä pidempiaikaisia työmahdollisuuksia päivittäistavarakaupan alalla Joensuussa ja lähialueilla.

Työskentely: Työvuorot perustuvat asiakasyrityksemme tilauksiin, joten vuoroja voi olla keikkaluontoisesti, kokoaikaisesti, satunnaisesti tai myös säännöllisesti vaikka joka viikko. Työvuorot toteutuvat pääasiassa arkisin, mutta välillä vuoroja on tarjolla myös viikonloppuisin. Usein työvuorojen kellonajoissa saattaa olla myös jouston varaa. Työtehtävät ovat pääasiassa kassatyöskentelyä sekä tuotteiden hyllytystä, osassa kassatehtävistä huolehditaan myös Veikkauksen peleistä ja Postin tai Matkahuollon toiminnoista.

Sinä: Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupan tehtävistä, kassa- ja hyllytystehtävistä, postitoimintojen sekä Veikkauksen toimintojen osaaminen katsotaan eduksi. Meille työllistyvät voivat tarvittaessa suorittaa ikärajapassin Baronan kautta. Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta K-kauppojen kassajärjestelmästä ja/tai Tokmannien kassajärjestelmästä.

Sijainti: Työvuorot sijoittuvat pääasiassa Joensuun keskustaan ja lähialueille, n. 8 km säteellä.Auton käyttömahdollisuus laajentaa tarjottavien työvuorojen aluetta myös Joensuun ulkopuolelle.

Palkkaus: Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan

Työn aloitus: sopimuksen mukaan joustavasti

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi