Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kassaosaaja Tokmannille Jyväskylään ja ympäristökuntiin

Työpaikat / Kassaosaaja Tokmannille Jyväskylään ja ympäristökuntiin

Kassaosaaja Tokmannille Jyväskylään ja ympäristökuntiin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Jyväskylä Äänekoski Laukaa Saarijärvi Vähittäis- ja tukkukauppa Barona Myynti&Kauppa Oy

Etsintäkuulutamme kassaosaajia työskentelemään kauttamme asiakasyritykseemme Tokmannille Jyväskylään ja ympäristökuntiin!

Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Kassa/myyjän työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan kauppojen aukioloaikojen mukaan.

Työssä hyödyksi on alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä. Onhan sinulla ikärajapassi sekä veikkauskortti? Tarvittaessa ohjeistamme näiden suorittamiseen.

Toiveemme työnhakijalle

  • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
  • hyvää paineensietokykyä
  • suomen kielen taitoa

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia työkohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Baronan kautta työskennellessäsi pääset itse vaikuttamaan käytettävyyteesi. Työtä on tarjolla tuntityönä Keski-Suomen alueella.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva kassaosaaja, lähetäthän hakemuksesi pian,sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Eduksi luettavat asiat:

  • Tokmanniosaaja
  • Ikärajapassi
  • veikkauskortti