KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Päivittäistavarakaupan osaajia HOK-Elannon toimipisteisiin

Työpaikat / Päivittäistavarakaupan osaajia HOK-Elannon toimipisteisiin

Päivittäistavarakaupan osaajia HOK-Elannon toimipisteisiin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa

Haluaisitko työskennellä Prismassa, S-Marketissa, Alepassa vai Food Market Herkussa – tai vaikka kaikissa? Etsimme keikkailevia KASSATYÖNTEKIJÖITÄ SEKÄ HYLLYTTÄJIÄ pääkaupunkiseudulle joulun sesonkiin.

Edellytyksenä työskentelylle on vahva osaaminen S-ryhmän kassankäytöstä tai päivittäistavarakaupan hyllytyksestä ja vähintään 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito.

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja HOK-Elannon ketjuissa pääkaupunkiseudulla. Pystythän työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja lyhyellä varoitusajalla! Työt painottuvat joulukuulle ja erityisesti jouluviikolle, joten edellytämme erinomaista käytettävyyttä tälle ajalle.

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn tai hyllytykseen kuuluvaa rutiinia. Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan.

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi ja teemme valintoja jo hakuaikana!