KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Linjastotyöntekijöitä

Työpaikat / Linjastotyöntekijöitä

Linjastotyöntekijöitä

Hakuaika päättyy 07.12.2020

Hollola Lahti Teollisuus/tuotanto

Etsimme linjaston erilaisiin tehtäviin reippaita ja näppäriä työntekijöitä pikaisella aikataululla Lahteen ja lähialueille. Mikäli sinua kiinnostaa itsenäinen työ, jossa voit työn lomassa kuunnella vaikkapa äänikirjoja, jatka lukemista!

Työssä pärjätäksesi sinulta vaaditaan näppäryyttä sekä vauhdikasta ja tarkkaa työotetta. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään huolellisesti ja saat selkeän ohjeistuksen, joten työ ei välttämättä vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on reipas ja toimeentarttuva asenteesi sekä halu oppia. Työtehtävät vaativat kuitenkin ripeyttä ja paineensietokykyä.

Työtehtäviä on tarjolla useita erilaisia tuotannon eri vaiheista. Työvuorot sijoittuvat iltavuoroon klo 14-22. Lisäksi osa-aikainen  työskentely on mahdollista, kerro meille miten olet käytettävissä! Oman auton käyttömahdollisuus on tässä paikassa oleellista.

Työt alkavat pikaisella aikataululla jo lähiviikkojen aikana. Valittujen henkilöiden kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus, mutta myös määräaikaisuuksista kiinnostuneet henkilöt huomioidaan haussa.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, ja katsot erityisesti, että työ- ja koulutietosi on täytetty huolella. Kerrothan myös millaisella aikataululla voit työt aloittaa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.