KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Varastotyöntekijä

Työpaikat / Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tuusula Teollisuus/tuotanto KaVo Kerr

Etsimme hammasröntgenlaitteita valmistavalle asiakkaallemme KaVo Kerrille varastotyöntekijää varaosavarastolle keräily- ja pakkaustehtäviin määräaikaiseen äitiysloman sijaisuuteenTuusulaan.

KaVo Kerr on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Etsimme varastotyöntekijää äitiysloman sijaisuuteen 3.12.2020 - 31.8.2021 päivävuoroon. Viikoittainen työaika on 40h/vko ja työpäivät voivat varaosavaraston päivystyksen myötä kestää klo 16 asti. Työskentely tapahtuu KaVo Kerrin tuotantotiloissa Tuusulassa.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotteiden keräily- ja pakkaustehtäviä varaosavarastolla. Keräily vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on pitkälti seisomatyötä. Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin opastetaan. Tärkeimpiä piirteitä ovatkin erinomainen asenne työntekoa kohtaan ja aito motivaatio oppia uutta. Tietoteknisten taitojesi tulee olla hyvällä tasolla sekä työtehtäviin opastetaan suomeksi.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi varastotöiden parissa. KaVo Kerrillä työskentelet siisteissä tiloissa ja pääset tutustumaan Lean-työskentelyyn. Voit myös tutustua KaVo Kerriin tarkemmin tämän videon kautta: https://youtu.be/oKov9csd9WQ

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi

Nahkelantie 160, 04300 Tuusula