KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Jauhemaalari

Työpaikat / Jauhemaalari

Jauhemaalari

Hakuaika päättyy 29.11.2020

Tuusula Kerava Järvenpää Vantaa Teollisuus/tuotanto

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta teollisuuden jauhemaalauksesta ja oletko etsimässä työurallesi uutta, pitkäkestoista työpaikkaa?

Haemme pohjoisella pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakkaallemme ammattitaitoista maalaria metalliteollisuuteen. Työskentely tapahtuu automaattilinjalla jauhemaalaamossa ja töitä tehdään tarvittaessa myös vuorotyössä, joten toivomme sinulta vuorotyövalmiutta. Etsimme työntekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta teollisuusmaalauksesta sekä pulverimaalauksesta automaatiolinjalta, että manuaalisesta maalauksesta. Työskentelet osana maalausryhmää ja teet yhteistyötä myös muiden tuotannon työntekijöiden kanssa. Tarvittaessa olet valmis ottamaan myös vastuuta koko maalaamosta. Laadunvalvonta on tärkeä osa työtehtäviäsi, sillä tuotteiden maalaus on viimeinen työvaihe ennen pakkausta ja asiakkaille lähettämistä. Työkielenä on suomi, englannin kielitaito on plussaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoisin työtehtäviin kasvavassa yrityksessä ja kehittyä työurallasi. Työpaikan sijainnin takia oma auto voi olla tarpeen työmatkan taittamiseksi. Tehtävän palkkaus on joustava hakijan osaamisen ja soveltuvuuden mukaan, joten ilmoitathan hakemuksella myös palkkatoiveesi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!