KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Myyjiä, Alepa Matinkylä, Espoo, HOK-Elanto

Työpaikat / Myyjiä, Alepa Matinkylä, Espoo, HOK-Elanto

Myyjiä, Alepa Matinkylä, Espoo, HOK-Elanto

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät HOK-Elanto

Alepa Matinkylään! Tuttu, mukava naapuri palaa alueelle! Alepa Matinkylä avataan tammi/helmikuussa 2020 Matinkylän vanhan ostoskeskuksen juurille syntyneeseen kortteliin. Huhujen mukaan ympäristössä odotellaan jo kovasti tätä maineeltaan mukavaa ja liikkeiltään nopeaa naapuria, joka tervehtii ja juttelee. Sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella on mitä parhain ja uusi myymälä tulee palvelemaan kaikkia lähialueen asukkaita. Puitteita rakennetaan parhaillaan ja uudessa upeassa myymälässä tulee olemaan valmistuessaan mm. pikakassat, runsas ja tuore paistopiste, tuoremehupiste sekä Kaffekulma.

Etsimme nyt mukavia myyjiä pitämään mukavan naapurin mainetta yllä. Olisiko tässä sinun tilaisuutesi? Tarvitsemme joukkoomme myyjiä 15-37,5h/vko sopimuksilla.

Alepa Matinkylä palvelee ma-la 6.30-23 ja su 9-23.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, paistopiste- ja kassatyö. Myymälöissämme ei ole yksintyöskentelyä.

Toivomme sinulta asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä. Olet heittäytymiskykyinen ja sinulla on ketteryyttä kehittyä, sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Olethan 18-vuotta täyttänyt.

Tarjoamme ammattitaitoisen esimiehen, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

Laitahan hakemusta tulemaan!

Työtehtävän tiedot:

Sopimustunnit: 15-37,5h/vko

Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Matinkatu 22, 00230 Espoo