KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Palvelumyynnin ammattilaisia Baronalle Fuengirolaan

Työpaikat / Palvelumyynnin ammattilaisia Baronalle Fuengirolaan

Palvelumyynnin ammattilaisia Baronalle Fuengirolaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Fuengirola Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Barona Fuengirola

Oletko energinen myynnin ammattilainen, jolle itsensä ylittäminen on jokapäiväinen tavoite? Oletko pelottomasti heittäytyvä konkari, joka haaveilee urasta ulkomailla? Tahdotko jatkuvasti oppia uutta sekä kasvattaa myyntitaitosi uudelle tasolle? Jos nyökkäsit kolmesti, saatat olla uuden myyntitiimimme tuleva jäsen! Etsimme Baronalle Fuengirolaan joukkomme vahvistukseksi motivoituneita ja ulospäinsuuntautuneita myyjiä uuteen helmikuussa aloittavaan Telian myyntitiimiin. Työsuhde alkaa tammikuun aikana kattavalla koulutuksella.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen Aurinkorannikon suurimmassa suomalaisia työllistävässä yrityksessä, jossa pääset osaksi energistä työyhteisöämme sekä kehittämään jo vahvat myyntitaitosi uudelle tasolle.

Tehtäväsi

Palvelumyyjänä otat vastaan Telian kuluttaja-asiakkaiden puheluita ja tarjoat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen jokaiselle kohtaamallesi asiakkaalle. Puheluissa kartoitat asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä ja tuloslähtöisellä otteella. Asiakaskohtaamisiin sisältyy myös mm. erilaisten ongelma- ja häiriötilanteiden ratkomista, Telian tuote- ja palveluneuvontaa sekä laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Tärkein tehtäväsi on kasvattaa asiakkuuden arvoa sekä tarjota aktiivisesti tuotteita ja lisäpalveluita Telian kuluttaja-asiakkaille.

Sopisitko tiimiimme?

Mikäli sinulla on vahvaa näyttöä kuluttajapalveluiden- tai tuotteiden myynnistä, saatat olla etsimämme henkilö. Työssäsi kartoitat asiakkaan palvelut kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten on erittäin tärkeää, että vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja käytät järjestelmiä sekä tietokonetta sujuvasti.

Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, joten valmis operaattorialan osaaja sinun ei tarvitse olla - tärkeintä on intohimoinen asenne ja halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi!

Työajat ja palkkaus

Kokoaikaisessa työsuhteessa työaika on 39 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8–17 välille. Osa-aikatyö on myös mahdollista sopimuksen mukaan. Meillä on mahdollisuus työskennellä osa työajasta myös etänä. Työvuorosi sijoittuvat parhaaseen myyntiaikaan, joka mahdollistaa sinulle myös erinomaiset bonukset hyvästä myyntituloksesta.

Palkka määräytyy paikallisen telecenter-alan työehtosopimuksen mukaisesti. Maksamme työstä kiinteää kuukausipalkkaa ja lisäksi maksamme bonusta tuotteiden ja palveluiden myynnistä, joten vaikutat omalla panoksellasi siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu.

Osaksi baronalaista yhteisöä

Telian tiimissä työnteko on innostavaa ja koko työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Asiantuntevat esimiehet ja valmentajat tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Ilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen.

Meillä Baronalla Fuengirolassa on yli 220 työntekijää, jotka työskentelevät palvelukeskuksessamme erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back office -tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Toimistomme sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, joten työpaikalle kulkeminen on vaivatonta.

Erityistä kiitosta työntekijöiltämme saavat monipuoliset henkilökuntaetumme sekä yhteinen virkistystoimintamme rantapilateksesta vuoristovaelluksiin ja museovierailuihin.

Lisää Baronalla työskentelystä ja Espanjassa asumisesta voit katsoa täältä: https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/fuengirola/

Älä enää mieti, vaan jätä hakemuksesi!

Haluatko tietää tehtävästä tai aloituksesta vielä lisää? Tiimiesimies Carita Räihä vastaa kysymyksiisi arkisin klo 12-18 Suomen aikaa numerosta +358503221963.